GTK 2023. Szeptember

2023. szeptember 27.

Az MKÖ a Kormány utánpótlás-képző, karrierindító programja, amelyet a Miniszterelnökség működtet. Az MKÖ a felvételt nyert 60 pályakezdő fiatal számára hazai és külföldi munkatapasztalatot, versenyképes fizetést, folyamatos mentori támogatást, valamint heti rendszerességgel szakmai és közéleti előadásokat, képzéseket, intézménylátogatásokat nyújt.

2023. szeptember 27.

The Forbetter Institute egy olyan kezdeményezés, amely a professzionális coachingot támogatja a minőség és a szakmaiság emelése iránti erős elköteleződéssel.

2023. szeptember 26.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar szakkörökkel várja az érdeklődő diákokat, amelyekért a 2024-es felvételi eljárástól kezdve plusz 15 intézményi pont szerezhető.

2023. szeptember 22.

Nagy örömmel jelentjük be, hogy Karunk oktatója, Dr. Majó-Petri Zoltán több tudományos publikációban is szerepet vállalt az elmúlt időszakban!

2023. szeptember 19.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara fennállásának 25., a szegedi közgazdászképzés 30. évfordulóját ünnepelve jubileumi évre szóló szlogen tervező pályázatot hirdet a kar mindenkori hallgatói számára.

2023. szeptember 18.
Karunk idén is csatlakozik a minden évben megrendezett országos rendezvénysorozathoz, a Kutatók Éjszakájához, amelynek célja a kutatói életpálya és különböző tudományterületek népszerűsítése. A Kar oktatói és hallgatói olyan tudományos eredményekbe engednek betekintést, amelyek minden korosztály számára érdeklődésre adhatnak számot. Hogyan lehet alkalmazni a mesterséges intelligenciát, hogyan lehet mérni az ügyfélélményt vagy mit olvashatunk ki a futballklubok könyveléseiből? És ez még nem minden...
2023. szeptember 12.

2023. szeptember 9-én, szombaton reggel tartották a tanévnyitó ünnepi szenátusi ülést az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A kongresszusi teremben egyetemi és állami vezetők, díszvendégek és a hagyományoknak megfelelően az esküt tevő elsőéves hallgatók jelenlétében nyitották meg a 2023/2024-es tanévet.

2023. szeptember 11.

Szeptember 18-án TDK tájékoztatót tartunk a GTK főépületében a magyar és a külföldi hallgatók részére egyaránt.

2023. szeptember 11.

2023. augusztus 23. és 25. között a Szegedi Tudományegyetemen került megrendezésre az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért Nemzetközi Konferencia. Így a konferenciasorozat életre hívása óta ez már a harmadik alkalom volt, hogy egyetemünk látta vendégül a marketingoktatás és kutatás hazai és nemzetközi szereplőit.

2023. szeptember 11.

A Felsőoktatási Törvény szellemében az SZTE Gazdaságtudományi Kara (továbbiakban: GTK) demonstrátori pályázatot hirdet a 2023/2024. tanév I. félévére, hogy ezáltal a Kar oktató-nevelő munkájába bevonja és felkészítse hivatásuk magas színvonalú művelésére az arra legalkalmasabb jelölteket.

2023. szeptember 06.

A mezőberényi képviselő-testület augusztus 20-án megtartott ünnepi ülésén prof. dr. Lengyel Imre Mezőberény Város Díszpolgára címet vehette át.