jubileumi boritokep weblap

Jubileumi év

Szeretettel köszöntünk mindenkit a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának 25. jubileumi évében! Az elkövetkező időszakban izgalmas és emlékezetes eseményekkel készülünk, hogy megünnepeljük az intézmény megalakulásának és fejlődésének fontos mérföldkövét.


Ezen a külön aloldalon megtalálhatjátok majd az összes részletet a jubileumi év eseményeiről, kezdve a különleges rendezvényektől, ünnepségektől, konferenciáktól egészen a közösségi összejövetelekig. A tervezett programok lehetőséget teremtenek arra, hogy együtt emlékezzünk, ünnepeljünk és méltóképpen tisztelegjünk az elmúlt évekért.


A mérföldkövek fül alatt található egy timeline, ahol a Kar legfontosabb történéseit gyűjtöttük össze időrendben. Ismerkedjetek meg a Kar fejlődésének kulcsfontosságú pillanataival és azokkal az eseményekkel, amelyek hozzájárultak a Gazdaságtudományi Kar sikeréhez.


A korábbi évek hallgatói újságjaiba is betekintést nyerhettek, a Közgázolókba, amelyekben részletes beszámolókat találtok eseményekről, interjúkat az intézmény meghatározó szereplőivel, továbbá izgalmas történeteket, amelyek az évek során formálták a Kart.


Az Archívumban pedig a teljesség igénye nélkül az elmúlt 25 év történéseibe lehet betekintést nyerni.


Köszönjük, hogy velünk tartotok ezen az ünnepi úton! Várunk mindenkit szeretettel, és kívánjuk, hogy ez a jubileumi év emlékezetes legyen mindannyiunk számára.