Bezár

Hallgatóknak

Hallgatói klubok

Hallgatói klubok

2015. március 09.
3 perc

Gazdaságpszichológia Klub

A Gazdaságpszichológia Klub, eltérően a legtöbb másik hallgatói klubtól, nem egy adott szak hallgatóinak az összefogására törekszik, hanem az a célja, hogy összegyűjtse mindegyik szakról azon érdeklődőket, akik szeretnék jobban megérteni az üzleti jelenségek pszichológiai hátterét. Éppen ezért szeretettel várunk minden érdeklődőt!

GM Club

A GM Club a GTK egyik legdinamikusabban növekvő hallgató szervezete. Hiszünk abban, hogy együtt emlékezetesebbé tehetjük az egyetemi éveinket, hiszen napjainkra több, mint 30 taggal színesítjük a GTK hallgatói életét olyan izgalmas eseményekkel, mint a Mesterségem Címere eseménysorozat, GM Szakest és a Villamosbuli. A folyamatos szakmai fejlődés mellett a közösségépítésre is hangsúlyt helyezünk, így egy nyitott és összetartó csapattal találkozhat az, aki hozzánk jelentkezik! Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

MKT - Szegedi Ifjúsági Bizottsága

Az Magyar Közgazdasági Társaság Magyarország egyik legnagyobb hagyományú, legjelentősebb szakmai-tudományos egyesülete. A társaság 1894-es megalakulásától a nemzetgazdaság felemelkedési lehetőségeinek kutatását, a közgazdasági ismeretek terjesztését, a szakmai közélet fejlesztését és a közgazdászok általános érdekeinek képviseletét vállalta feladatául. Mindezt sokféle fórum, előadások, tanfolyamok, szakmai viták, találkozók és vándorgyűlések megszervezésével kívánja elérni.

Számvitel Klub

A Számvitel Klub célja a hallgatók megismertetése a számvitel világának olyan kérdéseivel, amelyekre nincs lehetőség a képzés során. A Klub előadások, beszélgetések szervezésével nyújt betekintést a számvitel világát érintő változásokról, valamint különböző események számviteli vonatkozásairól, hátteréről. Továbbá, helyet kapnak a tudományos élethez köthető előadások is, amelyek az előadók tudományos pályájához, kutatói cselekményeikhez köthető.

A rendezvények célja a hallgatóság szemléletének a formálása, illetve azon kompetenciák erősítése, amelyek segítségével össze tudják kötni az egyetemi képzés során tanultakat a valós vállalati működés folyamataival, továbbá hogy megismertesse a hallgatókat a számvitellel kapcsolatos kutatási területekben rejlő lehetőségekkel.

SZTE Marketing Klub

Az SZTE Gazdaságtudományi Karán szerveződött Marketing Klub a hallgatók ismereteit kívánja olyan témákkal bővíteni, amelyek bemutatására - az idő hiányában - már nincs lehetőség az előadásokon. Közösségi programok, kirándulások, szakestek során a hallgatók nem csak elméjüket csiszolhatják, de jobban megismerhetik egymást.

Turizmus Vendéglátás Klub

A GTK TV Club egy olyan szegedi hallgatói szervezet, amelynek célja, hogy a Turizmus-vendéglátás szakos hallgatóit összefogja és helyi, valamint regionális szakmai közösséget hozzon létre. Fő tevékenységeinkhez tartozik szakmai előadások és kirándulások szervezése, a regionális hálózat építése. Mindemellett nagy hangsúlyt fektetünk a szegedi közös kikapcsolódásra is, helyi turizmusos szakestek és közösségépítő rendezvények megszervezésével és lebonyolításával.

Vállalkozásfejlesztési Klub

A VF klub célja a VF mesterszak hallgatóinak és a VF mesterszak iránt érdeklődő, alapképzésre járó hallgatók összefogása, szakmai kapcsolatok ápolása, vállalkozói szellem kialakítása, látókörük szélesítése, valamint elhelyezkedésük elősegítése.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

 • *
  máj
  14
  Kárász utcán megtekinthető május 14. és június 10. között
  08:00
  Kárász utcán megtekinthető május 14. és június 10. között
  08:00
 • *
  máj
  30
  SZTE GTK, bővebb információk a CooSpace GTK - TDK színtéren
  10:00 - 15:00
  SZTE GTK, bővebb információk a CooSpace GTK - TDK színtéren
  10:00 - 15:00

Kapcsolódó hírek