Hallgatói klubok

AISEC

Az AIESEC a világ legnagyobb diákszervezete, 1972 óta van jelen hazánkban és dolgozik a fiatalok személyes, szakmai és vezetői képességeinek fejlesztésén. Pécsett 1976 óta formáljuk a fiatalságot azáltal, hogy nemzetközi önkéntes, és szakmai gyakorlatokat biztosítunk, melyek által a diákok fejleszthetik készségeiket, mivel erősen hisszük, hogy a vezetés képessége mindenkiben megvan.

Amit nyújtunk:

AIESEC önkéntes program

Önkénteskedj az AIESEC-kel, és tedd magad próbára azzal, hogy beutazod a világot, és új kultúrákat ismersz meg, miközben aktívan teszel egy jobb jövőért.

szakmai gyakorlat_AIESEC

Végezd szakmai gyakorlatod az AIESEC-kel, és fejleszd vezetői készségeid, mialatt karrier lehetőségeidet tágítod egy, a területeden végzett nemzetközi szakmai gyakorlat során, ami megadja neked azt a szakmai tudást, amit keresel.

További információért látogass el az AIESEC oldalára.

AMENNYIBEN BÁRMI KÉRDÉSED VAN, KERESS MINKET BÁTRAN:

AIESECAIESEC2

AIESEC3AIESEC4

MKT - Szegedi Ifjúsági Bizottsága

Az Magyar Közgazdasági Társaság Magyarország egyik legnagyobb hagyományú, legjelentősebb szakmai-tudományos egyesülete. A társaság 1894-es megalakulásától a nemzetgazdaság felemelkedési lehetőségeinek kutatását, a közgazdasági ismeretek terjesztését, a szakmai közélet fejlesztését és a közgazdászok általános érdekeinek képviseletét vállalta feladatául. Mindezt sokféle fórum, előadások, tanfolyamok, szakmai viták, találkozók és vándorgyűlések megszervezésével kívánja elérni.

SZTE Marketing Klub

Az SZTE Gazdaságtudományi Karán szerveződött Marketing Klub a hallgatók ismereteit kívánja olyan témákkal bővíteni, amelyek bemutatására - az idő hiányában - már nincs lehetőség az előadásokon. Közösségi programok, kirándulások, szakestek során a hallgatók nem csak elméjüket csiszolhatják, de jobban megismerhetik egymást.

Vállalkozásfejlesztési Klub

A VF klub célja a VF mesterszak hallgatóinak és a VF mesterszak iránt érdeklődő, alapképzésre járó hallgatók összefogása, szakmai kapcsolatok ápolása, vállalkozói szellem kialakítása, látókörük szélesítése, valamint elhelyezkedésük elősegítése.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Leginnovatívabb kutatómunka

Az SZTE Innovációs Díj 2021-es pályázatán, a „Leginnovatívabb kutatómunka a bölcsészettudományok és társadalomtudományok területén” kategória díjazottjai között szerepelnek oktatóink.

Friss hírek
2021. június 15.

Események

Rendezvénynaptár *