GTK 2019. Május

2019. május 27.

A Magyar Államkincstár Csongrád Megyei Igazgatóság pályázatot hirdet értékpapír-forgalmazási referens feladatkör határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszony keretében történő betöltésére

2019. május 21.
2019. május 20.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Hallgatói Önkormányzata kezdeményezte a Gazdaságtudományi Kar Év Oktatója Díj megalapítását.

2019. május 10.

2019. május 3-án workshopot tartottak a frugál innováció oktatásba történő integrálásának lehetőségeiről. A workshop egy nemzetközi projekt keretében valósult meg, amelyben a Gazdaságtudományi Kar néhány oktató kollégája mellett lengyel, horvát és ír szervezetek is részt vesznek egy bárki számára ingyenesen elérhető online tananyag fejlesztésében.

2019. május 09.

Hat SZTE-s oktatót választottak az MTA tagjai közé

2019. május 08.

A Gazdaságtudományi Kar oktatói fontosnak tartja, hogy a hallgatók számára készített tananyagok mindig az adott szakterület követelményeinek megfeleljenek. Emiatt több munkatársunk is folyamatosan részt vesz tananyagok fejlesztésében. Az elmúlt időszakban a frugál innováció témakör került előtérbe, amellyel kapcsolatban néhány munkatársunk lengyel, horvát és ír kollégákkal közösen dolgozott.

2019. május 08.

2019. május 3-án az Agóra Informatóriumában találkoztak a legjobbak

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Mesterképzések az SZTE GTK-n

Jelentkezz február 15-ig a szeptemberben induló MESTERKÉPZÉSEINK egyikére és szerezz piacképes képesítést nálunk!

Események

Rendezvénynaptár *