GTK 2020. Július

2020. július 28.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar marketing asszisztensi pozíciót hirdet nappali tagozatos hallgatók számára. A leendő munkatárs feladata a kari marketing tevékenységben (például kari kommunikáció, beiskolázási kampány, egyetemi rendezvények stb.) aktívan részt venni.

2020. július 24.

Az SZTE Talent és Kiválósági ösztöndíjak tanévente egyszer kerülnek meghirdetésre a Szegedi Tehetséggondozó Tanács jóvoltából, melyekre minden SZTE-s hallgató nyújthat be pályázatot.

2020. július 23.

Az SZTE GTK július 2-án rendezte volna meg a hagyománynak tekinthető diplomaosztó ünnepségét a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A járványhelyzet azonban gátat szabott a rendezvénynek és a végzett közgazdászok méltó módon történő elbúcsúztatásának egyaránt.

2020. július 22.

Nem csak az oktatás, hanem a tudományos tevékenység is online kereteken belül folytatódott az SZTE-n. A felsőoktatási intézmény szervezésében július 6. és 10. között valósult meg a EUGLOH Summer School, amely a Biomedicinális adatfeldolgozást és a COVID-19 járványhelyzet globális vonatkozását helyezte a középpontba.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Mesterképzések az SZTE GTK-n

Jelentkezz február 15-ig a szeptemberben induló MESTERKÉPZÉSEINK egyikére és szerezz piacképes képesítést nálunk!

Események

Rendezvénynaptár *