Végzett hallgatóitól videóüzenetben köszönt el az SZTE GTK

Az SZTE GTK július 2-án rendezte volna meg a hagyománynak tekinthető diplomaosztó ünnepségét a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A járványhelyzet azonban gátat szabott a rendezvénynek és a végzett közgazdászok méltó módon történő elbúcsúztatásának egyaránt.

Habár a Kar egy héttel később, július 6-án és 7-én, egy ünnepélyes, kiscsoportos eskütételi ünnepségeken a sikeres államvizsgázók felétől, 139 főtől elköszönt, sokaknak így sem a megszokott formában zárultak le az egyetemista évek. Annak érdekében, hogy a Kar minden frissen végzett hallgató számára üzenni tudjon, egy videóban osztotta meg gondolatait a Kar Dékánja, oktatók, végzős hallgatók és az SZTE GTK Hallgatói Önkormányzata. A GTK híres az összetartó közösségéről, melyet ez a kezdeményezés is alátámaszt.

Szívből gratulálunk végzett közgazdászainknak és reméljük, hogy örömmel emlékeztek majd vissza a GTK-s egyetemi éveitekre. Sok sikert kívánunk a jövőben!

A videó itt megtekinthető.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Balogh Petya

Ebben a félévben ismét ellátogat hozzánk egy cápa, akit 3 szó jellemez leginkább: startupper, angyalbefektető, mentor. Ő pedig nem más, mint Balogh Petya!