GTK 2021. Március

2021. április 15.

A tavaszi félévtől Női vállalkozók címmel indul kurzus a Vállalkozásfejlesztés mesterszakon. A gyakorlatorientáltság érdekében, vendégelőadók előadásai színesitik majd a félévet.

2021. március 30.

Elindult a nemzetközi stratégiai partnerség keretei között megvalósuló YETI (Young Entrepreneurial Teachers Initiative) Erasmus+ projekt, melyben a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara, valamint a Gazdaságtudományi Kar partnerként vesz részt.

2021. március 24.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar International Week eseményének első napján bemutatták a kar kollégáinak közreműködésével fejlesztett oktatási célú játékot, az Entrepoly-t, mellyel a hallgatók vállalkozói készségeit lehet fejleszteni. Az online workshopon több mint 20 külföldi oktató próbálhatta ki az ISGEE Erasmus+ projekt keretében fejlesztett ingyenes online oktatói programot.

2021. március 05.

A Gazdaságtudományi Karon közel 10 éve töretlenül működik a tehetséggondozás céljából alapított ösztöndíjrendszer.

2021. március 01.

A VII. Pénz7, avagy a pénzügyi és vállalkozó témahét megnyitóját március 1-jén tartották a Pénzügyminisztérium épületében, ahova Karunk dékánja, Dr. Kovács Péter is meghívást kapott, mint díjazott.