GTK 2020. December

2020. december 30.

Megrendülve értesültünk arról, hogy Farkas László, az Ökonómia Alapítvány Kuratóriumának elnöke életének 83. évében elhunyt.

2020. december 22.

Örömteli eseménnyel büszkélkedhet az SZTE Gazdaságtudományi Kara: Voszka Éva professzor asszonyt 2019 tavaszán akadémikussá választották, és 2020. október 27-én megtartotta székfoglaló előadását. A járványhelyzet miatt az előadást a kollégák és barátok sajnos nem tudták meghallgatni, és online bekapcsolódásra sem volt lehetőség, de az elkészült videófelvétel nemsokára felkerül az MTA honlapjára.

2021. január 04.

A tavalyi év nagy sikere után a Paris-Saclay Egyetem újra megszervezi a marketing és a gyógyszerésztudomány közös, játékos projektjét.

2020. december 15.

2020. december 10-én került megrendezésre az SZTE Gazdaságtudományi Karon a Tudományos Diákköri Konferencia kari fordulója. A jelenlegi helyzetre való tekintettel az online térben zajlott a verseny. Rekordszámú dolgozatot mutattak be a hallgatók a Marketing és az Innovációs- és pénzügyi szekcióban.

2020. december 08.

A Morgan Stanley pénzügyi multinacionális vállalat vásárlási utalványt ajánlott fel a TDK Kari fordulóján legjobban teljesítő hallgatók számára.

2020. december 08.

November végén az SZTE részvételével zajló két projekt (ISGEE és EUGLOH) együttműködésében került sor egy négynapos innovatív workshopra, ahol közel 40 nemzetközi hallgató sajátíthatta el a vállalkozói kompetenciákat gamifikációs módszerrel. Az online workshopon a résztvevők az ISGEE projektben készített Entrepoly vállalkozói-játék demo verzióját is letesztelték.