GTK 2023. Április

2023. április 25.

Abban ugye egyetértünk, hogy pénzügyei mindenkinek vannak? És az ideális az, ha ért is hozzá?

2023. április 24.

Az SZTE Prezilimpia 2023 prezentációs verseny a Gazdaságtudományi Kar és az SZTE Junior Akadémia együttműködésben a szegedi Ezabeszéd Toastmasters Retorika Klubbal és a Phillip Morris Magyarország közreműködésével kerül megrendezésre a tavaszi félévben.

2023. április 11.

Mit szólnál, ha Apád lenne a főnököd és Tesód a kollégád? Kíváncsi vagy arra, hogy milyen lehet családi vállalkozásban dolgozni? Talán te magad is a családi vállalkozásotokat erősíted?

2023. április 11.

„Német összeköt” – A munka világa, a mesterséges intelligencia és a német (szak)nyelv találkozása.

2023. április 04.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának és a Magyar Tudományos Akadémia Marketingtudományi Albizottságának közös szervezésében Szegeden került megrendezésre a 2023-as Nonbusiness Marketing Workshop.

2023. április 04.

A streamingszolgáltatók marketingje: a Netflix Magyarország Facebook- és Instagram posztjainak hatékonyság-vizsgálata a középiskolások és egyetemisták körében – ezzel a címmel adta le szakdolgozatát a piackutatóként dolgozó Vas Bianka és nyerte meg az IAB Hungary Legjobb szakdolgozat 2022-es pályázatát alapszakos kategóriában.

2023. április 04.

Dr. Prónay Szabolcs kutatási területe többek között a fogyasztói magatartás (márkaválasztás, szimbolikus fogyasztás, márkalojalitás).

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Szlogen verseny weboldal

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara fennállásának 25., a szegedi közgazdászképzés 30. évfordulóját ünnepelve jubileumi évre szóló szlogen tervező pályázatot hirdet a kar mindenkori hallgatói számára.

Események

Rendezvénynaptár *