GTK 2019. Június

2019. június 19.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara egy nemzetközi projekt keretében egy olyan tananyag fejlesztésében vesz részt, amelynek célja a frugál innovációs szemléletmód megismerésének és alkalmazásának ösztönzése.

2019. június 14.

A Gazdaságtudományi Kar Diplomaosztó Ünnepségeire 2019. július 5-én (pénteken) az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében (Szeged, Ady tér 10.) kerül sor.

2019. június 13.

Pelle Anita, az International Economy and Business angol nyelvű mesterképzésünk szakfelelőse június elején szándéknyilatkozatot írt alá double degree együttműködésre a kunmingi Yunnan Egyetem (YNU) Gazdaságtudományi Karának dékánjával.

2019. június 12.

Jól beszélsz németül? Szeretnél egy német diplomát is a szegedi diplomáddal párhuzamosan?
Szeretnéd a németnyelvű képzést rugalmasan, az aktuális tanulmányaid mellé beilleszteni? Szeretnél ösztöndíjjal, térítésmentesen tanulni?
Akkor iratkozz be a Hageni Távegyetem októberben induló félévére és tanulj kettősdiploma-programban, rugalmasan, távoktatásban, német nyelven!

2019. június 03.

A GTK Kari Tanácsa köszöntötte a pécsi OTDK résztvevőit és felkészítő tanáraikat

2019. június 03.

Nemzeti felsőoktatási ösztöndíjban tanulmányi és szakmai eredményeik magas színvonalának megtartása céljából a felsőoktatási intézmények azon hallgatói részesülhetnek, akik kiemelkedő tanulmányi eredményt értek el, illetőleg szakmai területen kimagasló munkát végeztek.

2019. június 03.

Az előző évek sikerein és az egyre nagyobb érdeklődésen felbuzdulva idén is megrendezzük az immár 8. EcoCamp tehetséggondozó tábort 9-12. évfolyamos középiskolások számára 2019. július 15 és 20 között.