Prezilimpia - országos döntő az Agórában

2019. május 3-án az Agóra Informatóriumában találkoztak a legjobbak

A Prezilimpia Magyarország legnagyobb üzleti prezentációs tehetségkutatója, ahol kilenc hazai egyetem közgazdász hallgatói mérték össze előadókészségüket magyar és angol nyelven. A verseny célja, hogy a tehetséges fiatal előadók profivá váljanak, ezért az egyetemi fordulókon és az országos döntőn szakmai zsűri adott visszajelzést a versenyzőknek, a két forduló között pedig egy-egy profi Toastmasters mentor készítette fel a bajnokokat a döntőre. A rendezvény főtámogatója a Vodafone Magyarország, témája pedig a telekommunikáció volt.

Az országos döntő zsűrije:

  • Gundel-Takács Gábor, a zsűri elnöke
  • Suba János vállalati kommunikációs igazgató (Vodafone Magyarország)
  • Dr. Németh Zoltán prezentációs specialista és tréner (Dr. Prezi)
  • Kecsmár Zsuzsa társalapító és marketing vezető (Antavo Loyalty Software)
  • Tóth Gábor ügyvezető (PC Trade Systems Kft)

A hallgatók két versenyszámban indulhattak: a prezentációs versenyen és a prezentációs karaoke-n. A prezentációs versenyszám során az előre megtervezett, precíz felkészülés utáni nyilvános beszédkészség, a karaoke kapcsán a rögtönzési képesség került előtérbe – mindkét versenyszámban magyarul és angolul szerepeltek a versenyzők. A verseny összdíjazása 450.000 forint volt a Vodafone Magyarország jóvoltából. A rendezvény sikeres lebonyolítását a PC Trade Systems Kft hozzájárulása segítette. A tehetséges prezentálók különdíjakat is nyerhetnek: prágai utat a Proko Travel támogatásával, Tesla élményvezetést a Tesla Magyarország támogatásával, Dr. Prezi Vizualizációs tréninget és Dr. Prezi köteteket, valamint tabletet a Vodafone Magyarország felajánlásában.

A 2019-es országos döntő győztese:

Prezentációs verseny:

  • 1. díj: Andrea Aguirre (Mexikó, Szent István Egyetem)
  • 2. díj: Szendrei-Pál Eszter (Budapesti Műszaki Egyetem)
  • 3. díj: Nasib Huseynov (Szegedi Tudományegyteem)

Prezentációs karaoke nyertese:

Dayile Somila (Pécsi Tudományegyetem)

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Balogh Petya

Ebben a félévben ismét ellátogat hozzánk egy cápa, akit 3 szó jellemez leginkább: startupper, angyalbefektető, mentor. Ő pedig nem más, mint Balogh Petya!