Bezár

SZTE GTK Hírarchívum

emok 2023

EMOK Nemzetközi Konferencia volt Karunkon

EMOK Nemzetközi Konferencia volt Karunkon

2023. szeptember 11.
2 perc

2023. augusztus 23. és 25. között a Szegedi Tudományegyetemen került megrendezésre az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért Nemzetközi Konferencia. Így a konferenciasorozat életre hívása óta ez már a harmadik alkalom volt, hogy egyetemünk látta vendégül a marketingoktatás és kutatás hazai és nemzetközi szereplőit.

A konferencia a Reziliens Marketing - Válaszok változó kihívásokra címet kapta, hiszen napjaink üzleti döntéseit és mindennapi életünket is jelentős kihívások elé állítják a gyorsan változó környezeti tényezők. A gyors reagáló- és regenerálódóképesség kulcskompetenciává vált napjainkban, legyen szó a fogyasztói, az üzleti vagy éppen a nonbusiness szektorról.

Az előadók olyan témákban mutathatták be kutatásaikat a teljesség igénye nélkül, mint a marketing stratégia, a digitális marketing, élelmiszermarketing vagy az innováció marketing.

A konferencia nulladik napján a PhD fórum nyújtott lehetőséget a doktori hallgatók számára, hogy kutatásukat bemutathassák. Itt adta elő kutatását karunk PhD hallgatója Sikó Beáta is, aki a konferencia végén elnyerte “A legígéretesebb doktori prezentáció” díját. Gratulálunk neki!


emok 2023 kepemok 2023 kep3


A konferencia a plenáris és szekcióelőadások mellett immár hagyományosan helyet biztosított az EMOK Oktatásmódszertani workshopnak is, ahol az EMOK Innovatív marketing kurzus verseny pályázóinak munkáját ismerhették meg a résztvevők. Ezen kívül pedig számos egyéb workshop is elérhető volt az érdeklődők számára, mint például a Felsőoktatási vagy a Mesterséges intelligencia a marketingben workshop, ahol kötetlen keretek között folytattak beszélgetést az adott témáról.

Az előadások és workshopokon kívül természetesen más programok is várták a résztvevőket, mint például a konferencia alatt folyamatosan felkereshető GIF készítő gép, vagy az első nap végén megrendezett gálavacsora.


emok 2023 kep2

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek