Bezár

Hírek

jubileumi boritokep weblap

Ünnepelj velünk! - A GTK 25 éves jubileumát köszöntjük

Ünnepelj velünk! - A GTK 25 éves jubileumát köszöntjük

2023. december 20.
2 perc
Nagy örömmel osztjuk meg a hírt: idén a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara büszkén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját! Ez egy rendkívüli mérföldkő a Kar történetében, amelyre büszkék vagyunk, és szeretnénk veletek együtt megünnepelni ezt a különleges alkalmat.


Az elmúlt 25 év során a GTK nemcsak tudományos közösségként, hanem a jövő gazdasági vezetőinek kiváló képzési központjaként is fejlődött. Átlépve az évtizedeken, sok tehetséges diák járta be az iskolapadokat, és ma már számos sikeres alumnusza van a karrierjének és a vállalkozásnak.


Az ünnepi évforduló alkalmából különleges eseményeket szervezünk, hogy együtt emlékezhessünk vissza az elmúlt évtizedekre, és együtt készülhessünk a jövőre. A Jubileumi események alfülünkön folyamatosan frissítjük a programokat, így mindig érdemes visszatérni és részt venni ezeken az izgalmas alkalmakon. Szeretettel várunk mindenkit, aki a GTK-val kapcsolatban állt az elmúlt években, legyen az hallgató, oktató, partner vagy érdeklődő. Tartsatok velünk az ünnepi programokon, osszátok meg emlékeiteket, és élvezzétek velünk együtt a jubileumi év minden pillanatát.


Ebben az időszakban külön köszönettel tartozunk mindazoknak, akik hozzájárultak az GTK sikereihez és fejlődéséhez az elmúlt 25 évben. Köszönjük a hallgatóinknak, oktatóinknak, támogatóinknak és minden olyan egyénnek, aki részt vett ebben az izgalmas utazásban.


Az ünnepi eseményekkel kapcsolatos részletekért látogassátok meg a Jubileumi év alfület honlapunkon.

Köszönjük, hogy veletek együtt ünnepelhetjük a GTK 25. jubileumát!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek