A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kapta a GTK Kiemelkedő Partnere Díjat

A diplomaosztó ünnepségen 2019. január 17-én Dr. Tráserné Oláh Zsuzsanna a kamara titkár asszonya, Nemesi Pál elnök úr és Dr. Szeri István tiszteletbeli elnök úr vette át a díjat.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara 2017-ben alapította a GTK Kiemelkedő Partnere Díjat a kar céljainak megvalósítását, a szegedi gazdasági felsőoktatás fejlődésének előmozdítását támogató partnerei elismerésére, különös tekintettel az oktatásra, kutatásra, tehetséggondozásra, a kar polgáraival való kapcsolattartásra, további együttműködésekre.

A díjat a kar Kari Tanácsa Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának ítélte. A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Gazdaságtudományi Kar alapításának egyik támogatója, a dél-alföldi közgazdászképzés életre hívásának egyik kezdeményezője. A közgazdászképzés 25, a kar alapítása óta eltelt 20 évben a kar és a kamara közötti szakmai együttműködés jóvoltából több program is létrejött (többek között az Ecodemia nyári egyetem). A kamara mindenkori tisztségviselői szakmai tanácsokkal készségesen segítették a kar fejlesztési törekvéseit, akár a képzési programok kialakításáról, akár a munkaerőpiaccal való kapcsolattartásról vagy a kötelező szakmai gyakorlatok szervezéséről és megvalósításáról volt szó. A GTK Kiemelkedő Partnere díj adományozásával a GTK közössége köszönetét kívánja kifejezni ezért a támogatásért.