Bezár

SZTE GTK Hírarchívum

pomazi_borito

Beszélgetés Pomázi Gyulával, az NGM iparstratégiáért és gazdaságszabályozásért felelős helyettes államtitkárával

Beszélgetés Pomázi Gyulával, az NGM iparstratégiáért és gazdaságszabályozásért felelős helyettes államtitkárával

2017. december 10.
1 perc

November 29-én “Az élet egy vállalkozás” előadássorozat keretein belül Pomázi Gyulát látta vendégül a GM Club a Pixel Bár és Kávézó kistermében.

Pomázi Gyula sikeres tanácsadói múlttal, a szervezetfejlesztés, a stratégiai menedzsment, az IT tanácsadás és a hálózatfejlesztés területén rendkívül szerteágazó tudással rendelkezik - az itt szerzett tapasztalatok segítségével világította meg az érdeklődők számára az államigazgatásban és a vállalati szektorban megfigyelhető vezetési mintákat, hasonlóságokat, különbségeket.

 

A GM Club vendége a szakmai beszélgetés során megosztotta a közönséggel életének azon momentumaimat, amelyek formálták a jövőjét, legyenek azok elvégzett iskolák vagy korábbi munkahelyek. A beszélgetés során az államigazgatás mechanizmusát ismerhettük meg, ráadásul egy tanácsadó nézőpontjából és az azonosítható egyediséget, a vezetői sikeresség lényeges pontjait, gyakorlatait kiemelve. A helyettes államtitkár úr rendkívül gazdag tapasztalatai sikeresen szemléltették, hogyan boldogulhat egy vezető egymástól gyökeresen eltérő környezetekben úgy, hogy az eltérő élményeket egymással szinergiában hasznosítja.

 

A beszélgetés után a hallgatóság bátran kérdezett az előadótól, aki szívesen osztotta meg gondolatait a résztvevőkkel.

 

A GM Club félévi programját ezzel az eseménnyel zártuk, találkozunk 2018-ban!

Mindenkinek sikeres vizsgaidőszakot kívánunk!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek