Bezár

SZTE GTK Hírarchívum

Demonstrátori pályázat

Demonstrátori pályázat

2016. augusztus 26.
1 perc

A Felsőoktatási Törvény szellemében az SZTE Gazdaságtudományi Kara (továbbiakban: GTK) demonstrátori pályázatot hirdet a 2016/2017. tanév I. félévére, hogy ezáltal a Kar oktató-nevelő munkájába bevonja és felkészítse hivatásuk magas színvonalú művelésére az arra legalkalmasabb jelölteket.

A pályázat feltétele:

Pályázhatnak a GTK (kivételes esetben – az érintett Intézet kifejezett támogatásával – más karok) másodéves felsőoktatási szakképzéses vagy harmadéves (kivételes esetben másodéves) alapszakos, illetve mesterszakos nappali és levelező tagozatos hallgatói.

A pályázat elbírálásakor előnyt élvez az a jelölt, aki a tanulmányokat meghaladó szakmai munkát végez (TDK-munka, vagy más szakmai pályázatba, dokumentált kutatásba való bekapcsolódás, melyet igazolni lehet a TDK részvétellel, pályázatra benyújtott dolgozattal, vagy a témavezető tanár által.)

A demonstrátori jelentkezéshez egy tantárgyfelelős vezető oktató írásos támogató javaslata is szükséges, aki a hallgatót bevonja az oktatásba, kutatásba.

A pályázatot az illetékes intézetvezetőhöz kell benyújtani a GTK-ra!

A demonstrátor közvetlen feladatát az illetékes intézetvezető minősíti a következő fokozatok szerint:

  • demonstrátori feladatát kiválóan látta el,
  • demonstrátori feladatát jól látta el,
  • demonstrátori feladatát megfelelően látta el,
  • demonstrátori feladatát nem látta el.

A demonstrátori tevékenység minősítése az ETR-be bevezetésre kerül.

A demonstrátort tevékenységéért a Kar 10.000,- Ft/ félév juttatásban részesíti (Egyetemi Könyvesboltban felhasználható elektronikus utalvány formájában) a következő félév elején.

A demonstrátori pályázatok benyújtási határideje: 2016. szeptember 12. (hétfő) 12:00

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek