Bezár

SZTE GTK Hírarchívum

Plakatpalyazat_1170_x_430_keppont_1170_x_300_keppont_1170_x_680_keppont_1

GTK25 - Jubileumi Plakátpályázat

GTK25 - Jubileumi Plakátpályázat

2024. március 16.
3 perc

A Gazdaságtudományi Kar 2024-ben 25. jubileumát ünnepli, ezt az alkalmat pedig illik különleges módon ünnepelni.

Ebbe szeretnénk Titeket, jelenlegi és végzett hallgatókat is bevonni. Egy jubileumi plakátpályázat keretében lehetőségetek van arra, hogy megmutassátok kreativitásotokat, és együtt ünnepeljétek velünk a Kar születésnapját!

Készítsetek nekünk bármilyen fotót, kollázst, rajzot vagy grafikát a lentebb található témákban, mi pedig a beérkezett pályamunkákat kiállítjuk a Kárász utcán. A legjobb 3 pályamunkát oktatói zsűri fogja kiválasztani, továbbá egy közönségszavazást is szervezünk a legjobb közönségdíjas pályázó kiválasztásához.

Beküldhető: fotó, kollázs, illusztráció, grafika, egyéb (Több munka is beküldhető.)
A pályamunkák 1395*1015 mm (fekvő) nagyságban kerülnek majd kiállításra. Az alkotás során erre figyeljetek.
Beadási határidő: 2024. április 15. 23:45
Jelentkezés az alábbi Google Űrlap kitöltésével, ahova Drive link-en keresztül tudjátok feltölteni a pályamunkáitokat: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScR8yegCFsSrV4_nSFFH1TYL8kZBQA7ChhbNhwhdUNsop9mOA/viewform

A nyertesek ajándékcsomagban részesülnek a szponzoraink felajánlásából.

A plakátpályázat támogatói: SZIN, IH Rendezvényközpont, Hági Udvar és Étterem, Pixel Bár és Kávézó, Golf Autósiskola, Taxi Plusz, Duma színház, ESZTÉ, ExitGame Szeged, Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, Napfényfürdő Aquapolis Szeged.

Pályázható témakörök:
A GTK-s életérzés bemutatása
Azt mondják az egyetemi évek az ember életének legmeghatározóbb részét képezik. Számodra mi jelenti a GTK-s életérzést? A reggel nyolckor kezdődő előadások? A szakestek fergeteges bulijai? Esetleg a Közgazdászbál eleganciája? Vagy valami teljesen más?
Engedjétek szabadjára a GTK-s éneteket. Örökítsetek meg egy pillanatot (vagy akár többet), ami igazán #egycsaládvagyunk, #csakaGTK volt.

Mi lenne, ha a GTK 25 év múlva...
Eltelt 25 év… elég sok minden történt igaz? Új szakok jöttek létre és régiek tűntek el. A tananyagot sokszor már nem könyvből tanuljuk, csak letöltjük az internetről. Emellett sokunk megtapasztalta, milyen is online „bejárni” az órákra. Most pedig előttünk áll újabb 25 év.
Képzeld el a jövőt, ahol a lehetőségek határtalanok. A Gazdaságtudományi Kar 25 év múlva... Te hogyan fejeznéd be ezt a mondatot? A GTK ünnepelni készül a következő negyed évszázadát, és mi kíváncsiak vagyunk, hogy a jövő generációi milyen változásokat, innovációkat és fejlesztéseket képzelnek el. Legyen szó technológiáról, oktatásról, fenntarthatóságról vagy közösségi életről, oszd meg velünk a saját GTK-jövőképedet!

A "Mi lenne, ha a GTK 25 év múlva..." témában várjuk a bátor, innovatív és inspiráló ötleteket, amelyek megmutatják, hogyan alakulhat a jövő. Használd a fenti példákat ugródeszkaként az ötleteléshez, vagy tálalj teljesen új víziót, ami tükrözi, hogyan látod a GTK-t a következő generációk számára. Várjuk a pályázatokat, amelyek megmutatják, hogy a jövőben mi minden lehetünk együtt!

Például:

  • Mi lenne, ha a GTK-n 25 év múlva teljesen zöld kampusz lenne, ahol minden energia megújuló forrásokból származik?
  • Mi lenne, ha a GTK-n 25 év múlva virtuális valóságban zajlanának az órák, lehetővé téve a diákok számára, hogy bárhol a világon csatlakozzanak be?
  • Mi lenne, ha a GTK-n 25 év múlva robotok tartanák az előadásokat és egy mesterséges intelligenciánál kéne vizsgázni.
  • Mi lenne, ha a GTK-n 25 év múlva a hallgatók és oktatók egyaránt hologramokként vennének részt az órákon, így áthidalva a fizikai távolságokat?


Kérdés esetén az alábbi email címen írhattok nekünk: marketing@eco.u-szeged.hu


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek