SZAB unnepseg

GTK sikerek a Szegedi Akadémiai Bizottság ünnepi díjátadóján

Az elmúlt év végén ünnepi díjátadó üléssel zárta a Szegedi Akadémiai Bizottság a Magyar Tudomány Ünnepén tartott rendezvénysorozatot.

A "Tudomány: Válaszok a globális kihívásokra" című záróünnepségen több fronton is képviseltették magukat a Gazdaságtudományi Kar munkatársai.

 

Dr. Vilmányi Márton, a SZAB tudományos titkára üdvözölte a Magyar Tudomány Ünnepe 2023. évi szegedi rendezvénysorozat záróünnepségének valamennyi résztvevőjét.

 

A SZAB hagyományainak megfelelően elismerésben részesültek a SZAB 2023. évi tisztújítása alkalmával leköszönő vezető tisztségviselők, valamint azon szak- és munkabizottságok leköszönő elnökei, akik legalább az elmúlt két akadémiai ciklusban kiváló munkát végeztek. Elismerésben részesült Prof. Dr. Hetesi Erzsébet, a Gazdaságtudományi Szakbizottság elnökeként végzett munkájáért.

 

A rendezvény során a SZAB Tudományos Díj díjkiosztása is megtörtént, amelyen Karunk PhD-hallgatói is jeleskedtek. A Társadalomtudományok kategóriában II. díjban részesült Mátó Ágnes Réka, míg okleveles elismeréssel illették Mészáros Mercédeszt.

 

Gratulálunk a díjazottaknak!