GTK Nyilt nap weblap 2023 dec

SZTE GTK Nyílt Nap - Legyél Te a jövő közgazdásza TELTHÁZ

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara szeretettel meghívja az érdeklődő diákokat és szüleiket a kari Nyílt Napra 2023. december 18-án, amelyen megismerkedhetnek a 2024/2025-ös tanévben induló gazdasági képzéseinkkel.

A Nyílt Napon való részvétel REGISZTRÁCIÓHOZ kötött, amelyet belépéskor ellenőrizni fogunk!

Regisztrációs link: https://www2.eco.u-szeged.hu/nyiltnap2023/

A rendezvényünk már teltházas, de január 29-én megismételjük a programokat, lemaradni senki sem fog! Emellett az Educatio kiállításon is találkozhatnak majd velünk!

Kedves Érdeklődő Diákok! :)

Szeretettel várunk Benneteket 2023. december 18-án Nyílt Napunkon, ahol nemcsak arra kaphattok választ, hogy mely szakra érdemes jelentkezni és az adott szakon belül milyen képzési program vár Benneteket, hanem „minikurzusok” keretében megismerkedhettek a Kar oktatóival és interaktív előadáson vehettek részt. Továbbá kötetlen programokkal várnak Titeket a Karunkon működő hallgatói szervezetek és egyetemi egységek. Amennyiben szüleitekkel érkeztek, vegyetek részt fogadóóránkon is, ahol feltehetitek a továbbtanulással kapcsolatos kérdéseiteket.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a Nyílt Napon való részvétel regisztrációhoz kötött az épület befogadókapacitása miatt, így érdemes minél hamarabb regisztrálni. A regisztráció során nem szükséges nevet vagy elérhetőséget megadni, viszont a regisztrációs folyamat végén egy letölthető fájlt generálunk számodra, amellyel be tudsz lépni a Nyílt Napra. Kérjük, hogy ezt a fájlt mentsd el a telefonodon vagy pedig nyomtatva hozd magaddal, hogy minél könnyebben tudjunk regisztrálni az érkezéskor.

A résztvevők a Nyílt Nap végén igazolást kapnak.


A Nyílt Nap helyszíne:
Szegedi Tudományegyetem
Gazdaságtudományi Kar
6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.

Kérdés esetén az alábbi elérhetőségeken tudjátok felvenni a kapcsolatot a szervezőkkel:
Marketing Iroda, Berki Bianka – berki.bianka@szte.hu

Marketing Iroda, marketing@eco.u-szeged.hu


Kövessétek nyomon a Facebook eseményt az aktuális hírekért! Várunk Titeket, csatlakozzatok hozzánk! :)

A részletes program (frissítve!):

nyilt nap 2023dec VEGSO PROGRAM 1


nyilt nap 2023dec VEGSO PROGRAM 2

A dékáni köszöntő és a rövidebb szakos tájékoztatók az aulában lesznek hallhatók minden résztvevő számára.

A Szülőknek is lehetőségük lesz feltenni a kérdéseiket a 005-ös teremben szervezett Fogadóórán.

A köztes időben pedig Hallgatói szervezeteink standjait tekinthetik meg az érdeklődők, a Diákhitel, Karrier iroda és az Eötvös Loránd Kollégium mellett.

Ha pedig már most tudod, hogy mindenképp szeretnél utazni az egyetemi éveid alatt, akkor az Erasmus beszélgetősarokba tudsz ellátogatni a 2. emeleten.

A programváltozás jogát fenntartjuk.