Evkonyv grafika weboldal2

Légy részese a jubileumi évnek! - Küldj tartalmat a 2024-es Évkönyvbe

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara fennállásának 25. évfordulóját ünnepelve a jubileumi év alkalmából ismételten készül GTK-s évkönyv.

Szükségünk lenne hallgatói történetekre és képekre, melyekkel feltölthetjük az évkönyvet. Szeretnénk minél színesebb történetekkel megtölteni és ehhez kérnénk a segítségeteket.

Kérünk Titeket küldjétek el nekünk azokat a történeiteket, melyekre szívesen emlékeztek vissza az utóbbi évekből! Vicces, kínos, örömteli, megható…nem számít! Lehetnek ezek akár rövid, akár hosszú visszaemlékezések, de elküldhetitek oktatóitok, hallgatótársaitok emlékezetes aranyköpéseit is. Emellett várjuk képeiteket is, melyek bepillantást adnak a GTK-s életérzésbe!

A marketing@eco.u-szeged.hu email címre várjuk történeteiteket és fényképeiteket november 30-áig. Reméljük minél többen megosztjátok velünk GTK-s élményeiteket!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

GTK Nyilt nap weblap 2023 dec

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara szeretettel meghívja az érdeklődő diákokat és szüleiket a kari Nyílt Napra 2023. december 18-án, amelyen megismerkedhetnek a 2024/2025-ös tanévben induló gazdasági képzéseinkkel.

Események

Rendezvénynaptár *