Ev fiatal oktatoja weblap 2

Az Év Fiatal Kutatója Elismerő Oklevelet kapott Dr. Kiss Gábor Dávid

A Szegedi Tudományegyetem minden év november 11-én ünnepli az Egyetem Napját, ahol a jelen kiválóságait díjazzák.

Ez a nap azért is fontos ünnep számunkra, hiszen 1872-ben ezen a napon kezdődött meg az oktatás az SZTE jogelődjének számító kolozsvári egyetemen, majd 1940-ben szintén november 11-én Szegeden tartotta tanévnyitóját az újonnan alapított intézmény. A jeles napon a Szegedi Tudományegyetem kitünteti a jelen olyan kiválóságait, akik hozzájárulnak az egyetem jövőjének sikeres építéséhez.

A díjátadó az ünnepi szenátusi ülés keretei közt zajlott le, amit a Dugonics téri főépületben rendeztek, és részt vettek rajta az SZTE vezetői és vendégei, a kitüntetettek, valamint az ő családtagjaik.

Az Év Fiatal Kutatója Elismerő Oklevelet is ezen az ünnepségen osztották, melyet olyan a Szegedi Tudományegyetemmel közalkalmazotti munkaviszonyban álló 40. életévüket be nem töltött egyetemi polgárok kaphatták, akiknek kiemelkedő műszaki alkotásai, tudományos eredményei, kimagasló publikációs tevékenysége, iskolateremtő munkássága, vagy a hazai és nemzetközi tudományos életben betöltött szerepe példaként állítható mások elé.

2023-ban az egyetem Az Év Fiatal Kutatója Elismerő Oklevelet adományozott Dr. Kiss Gábor Dávidnak, Karunk Pénzügyek és Nemzetközi Gazdasági Kapcsolatok Intézetében tevékenykedő egyetemi docensének.

Szívből gratulálunk Neki az elismeréshez!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

GTK Nyilt nap weblap 2023 dec

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara szeretettel meghívja az érdeklődő diákokat és szüleiket a kari Nyílt Napra 2023. december 18-án, amelyen megismerkedhetnek a 2024/2025-ös tanévben induló gazdasági képzéseinkkel.

Események

Rendezvénynaptár *