Gyárlátogatáson hallgatóink

Gyárlátogatáson vettek részt a Marketing mesterképzéses hallgatók

Karunkon kiemelt hangsúlyt fordítunk a gyakorlatorientált oktatásra, éppen ezért számos kurzuson biztosítunk lehetőséget a hallgatóknak, hogy egy vállalat működésébe betekintést nyerjenek.

A Marketing mesterképzés hallgatói az Ellátásilánc-menedzsment kurzus keretein belül idén tavasszal ellátogattak a térség egyik legnagyobb ipari vállalatához, a CE Glass Industries szatymazi telephelyére, ahol lehetőségük nyílt testközelből is megismerni egy modern gyár mindennapjait. A CE Glass Industries Közép-Kelet Európa meghatározó üvegfeldolgozó-és nagykereskedelmi vállalatcsoportja, tevékenységük közé tartozik a szigetelőüvegek gyártása, az üvegfeldolgozás- és megmunkálás, valamint az építészeti üvegek és segédanyagok nagykereskedelme egyaránt.


A tanórán kívüli délelőtt egy remek alkalmat teremtett a hallgatók számára, hogy valós, gyártási környezetben figyeljenek meg olyan munkafolyamatokat, amelyek a lean menedzsmenthez, a munkavédelemhez vagy a termékelőállításhoz kapcsolódnak, továbbá a gyárlátogatás során nagy hangsúlyt fordítottak az ott dolgozó kollégák a szállítmányozási és logisztikai, ellátás- valamint vállalatszervezési- és irányítási folyamatok gyakorlatban való áttekintésére is. A hallgatóknak még arra is lehetőségük nyílt, hogy figyelemmel kísérjenek és résztvegyenek üveg- és törésteszteken, valamint különféle nyomáspróbákon. Bízunk benne, hogy a CE Glass-nál tett szakmai látogatás során a hallgatók hasznos tudással lehettek gazdagabbak, és talán egy napon csapatunkat erősíti majd szaktudásuk – tette hozzá a vállalatcsoport egyik alkalmazottja!


Köszönjük szépen Bandics Laurának és Dávid Zsuzsannának, hogy a délelőtt során a csapatot végig kísérték, továbbá köszönjük szépen Vass Péternek, volt hallgatónknak, hogy megteremtette a lehetőséget a látogatásra, valamint Masa Barbarának, aki a kapcsolatfelvételben volt nagy segítségünkre.


Szeretnénk megköszönni Dr. Megyeri Eszternek, a kurzus oktatójának is, hogy ilyen szuper lehetőséget biztosított a hallgatóknak!


Jelentkezz mesterképzéseink egyikére, tedd az első helyre az SZTE GTK-t és vegyél részt ilyen izgalmas kurzusokon Te is!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

ELI-ALPS látogatás

Az INEB mesterképzés első-és második féléves hallgatói a Modern Management & Marketing tantárgy keretében lehetőséget kaptak, hogy meglátogassák a szegedi központú ELI-ALPS Lézeres Kutatóintézetet.

Események