Bezár

SZTE GTK Hírarchívum

GTK Tehetsége és vállalati ösztöndíjak

GTK Tehetsége és Vállalati ösztöndíjak

GTK Tehetsége és Vállalati ösztöndíjak

2023. január 24.
2 perc

A GTK saját ösztöndíjprogramjának célja, hogy az önköltséges hallgatók tanulmányait támogassa kari és vállalati ösztöndíjakkal.

Ösztöndíjban részesülhet az a hallgató:
• aki a 2020-as, a 2021-es vagy a 2022-es nyári felvételi eljárásában nappali tagozaton nyert felvételt a Gazdaságtudományi Kar által meghirdetett alapszakra,
• aki pályázatot nyújt be az ösztöndíj elnyerése érdekében, és
• aki jelenleg önköltséges finanszírozási formában végzi tanulmányait.


Az egyes ösztöndíjak pályázati feltételeit és bírálati szempontjait a pályázati kiírások tartalmazzák!


A pályázatok benyújtásának határideje:

2023. február 10. 12:00


Az ösztöndíj elnyerésének feltételei:
• Nevesített vállalati/intézményi ösztöndíj esetében annak feltételeit az ösztöndíjat felajánló szervezet közvetlenül határozza meg.
• A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Tehetsége ösztöndíj odaítélése az ösztöndíjra pályázó hallgatóink tanulmányi/felvételi eredménye alapján, egyértelmű sorba rendezéssel történik. Pontegyenlőség esetén a pályázathoz csatolt dokumentumokban foglaltak alapján történik a bírálat.


Az ösztöndíj mértéke:
Mind a nevesített vállalati/intézményi/alapítványi, mind a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Tehetsége ösztöndíj mértéke minimum a képzés során térítendő önköltség összegének 50%-a, maximum a képzés során térítendő önköltség összegének 100%-a.


A pályázat benyújtásának módja, további információk:
Pályázni elektronikus formában, a jelentkezési lap kitöltésével, valamint az önéletrajz és a motivációs levél feltöltésével lehetséges. További információ az osztondij@eco.u-szeged.hu e-mail címen kérhető.


A Gazdaságtudományi Kar mellett (GTK Tehetsége ösztöndíj), vállalati partnereink, akik a tavaszi félévben ösztöndíjat alapítanak:

ContiTech

Proko Travel

Ökonómia Alapítvány
Plazma Pont

A pályázati űrlapot a Modulon keresztül kell kitölteni, amelyhez szükséges csatolni önéletrajzot, motivációs levelet, illetve minden olyan dokumentumot, amely az értékelés szempontjából a pályzó előnyére vállhat. További részletekről és a vállalati ösztöndíjakhoz szükséges feltételekről itt tájékozódhattok.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a korábbi pályázati időszakoktól eltérően, 50%-os támogatás esetén az önköltség első részletét be kell fizetni, a második és a harmadik részlet kerül majd törlésre!

További részletek:
Pályázati felhívások

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek