Bezár

SZTE GTK Hírarchívum

együttműködés aláírás indonesia

Együttműködési megállapodás az Universitas Pendidikan Indonesia egyetemmel

Együttműködési megállapodás az Universitas Pendidikan Indonesia egyetemmel

2023. december 13.
1 perc

2023. december 5-én a Szegedi Tudományegyetem együttműködési megállapodást írt alá az Universitas Pendidikan Indonesia egyetemmel.

A személyes szegedi találkozót online megbeszélések előzték meg, mely során a felek bemutatták a képzéseiket és megállapodtak a két egyetem közötti oktatói-és hallgatói mobilitás, illetve az oktatás és kutatás területén közös fejlesztések előremozdításában.


Az indonéz delegációt a Gazdaságtudományi Kar épületében fogadta Dr. Kovács Péter, az SZTE GTK dékánja, illetve Dr. Pusztai-Varga Ildikó, a Kar nemzetközi igazgatója. Az Universitas Pendidikan Indonesia egyetem képviselőin kívül az Indonéz Köztársaság nagykövetségének miniszteri tanácsosa, Ifan Mahdiyat Sofiana, és Yudhi Gunawan, az Információs és Szociális Kulturális Osztály helyettes vezetője látogatott el az egyetemre. A megbeszélés során a felek megállapodtak, hogy a GTK turizmus szakos hallgatóinak Indonéziában szakmai gyakorlatos lehetőséget biztosít az Universitas Pendidikan Indonesia egyetem. A GTK több oktatóját felkérték szerkesztőbizottsági tagnak az egyetem folyóiratához, illetve Dr. Kovács Péter dékán Urat meghívták előadónak az egyetem által 2024 augusztusában megrendezésre kerülő konferenciára.

A program zárásaként Prof. Dr. Zakar Péter, nemzetközi és közkapcsolati rektorhelyettes és az indonéz fél aláírta a megállapodást.

indonéz aláírás csoportkép

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek