Dr. Prónay Szabolcs Csada László díj

Karunk Oktatója közigazgatási területen végzett munkájáért kapta meg a Dr. Csada László-díjat

Dr. Prónay Szabolcs kutatási területe többek között a fogyasztói magatartás (márkaválasztás, szimbolikus fogyasztás, márkalojalitás).

Kutatásai számos az e-kereskedelemmel, illetve a fiatal fogyasztók vásárlási szokásainak feltérképezését célzó fogyasztóvédelmi felmérés alapját képezte. A felméréseket követő kutatási jelentések pedig a fogyasztói tudatosságra nevelő iskolák oktatási programjaiba is beillesztésre kerültek. Az oktatás, kutatás és tájékoztatás területén nyújtott kiemelkedő eredményei meghatározóak a fogyasztóvédelem területén.


A díjat azoknak a fogyasztóvédelemmel foglalkozó személyek elismerésére hozták létre, akik emberi, szakmai és példamutató tevékenységükkel a fogyasztóvédelem széleskörű társadalmi megismertetésében, valamint a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos oktatás és kommunikáció fejlesztésében megyénkben hosszabb ideje maradandót és kiemelkedőt alkottak.


Szívből gratulálunk a díjhoz és további sikereket kívánunk!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

ELI-ALPS látogatás

Az INEB mesterképzés első-és második féléves hallgatói a Modern Management & Marketing tantárgy keretében lehetőséget kaptak, hogy meglátogassák a szegedi központú ELI-ALPS Lézeres Kutatóintézetet.

Események