Őszi Karriernapok az SZTE-n

Munkaerőpiac, hivatás, anyagi jólét – őszi Karriernapok az SZTE-n

A hagyományokhoz híven, 2022. október 18-án, a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ ad otthont az őszi Állásbörzének.

Az SZTE Állásbörzét megelőzően Felkészítő Programokkal várják a hallgatókat és az érdeklődőket az SZTE Karrier Iroda munkatársai. 2022. október 13-17. között pályatervezési tanácsadásokon, valamint stíluskommunikációs tanácsadáson is részt vehetnek az odalátogatók, de megtudhatják azt is, hogyan kell megírni egy jó önéletrajzot, vagy egy motivációs levelet, hogy miként érdemes felkészülni az állásinterjúkra. Egy workshopon pedig azt is megismerhetik, hogyan kell előadni egy prezentációt, melyek egy beszéd legfontosabb alappillérei.

2022. október 18-án, kedden az Állásbörzén amellett, hogy bemutatkoznak a munkaerő-kereső cégek, az előadásokon az is kiderül, hogyan maradhat valaki motivált a tanulásban és a munkában, valamint fény derül az önmenedzsment művészetére is. Emellett elismert szaktudású előadók avatják be a pályakezdőket például a bértárgyalás trükkjeibe. Az október 18-ai előadásokra október 17-ig várják a jelentkezőket.

A programok nyitottak és díjmentesen látogathatók minden hallgató, frissdiplomás vagy az álláskeresés aktuális témái iránt érdeklődő számára.

Ezen felül bárki információkat gyűjthet a nyitott gyakornoki pozíciókról, állásajánlatokról és a későbbi lehetőségekről. Megismerhetik a munkáltatók elvárásait, feltérképezhetik, miben érdemes fejlődniük ahhoz, hogy frissdiplomásként a lehető legnagyobb eséllyel indulhassanak el az úton. A szervezők arra buzdítják az érdeklődőket, hogy önéletrajzzal érkezzenek az Állásbörzére.

A Karriernapok részletes programja IDE kattintva érhető el.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Kirándulás a TV szakos hallgatóknak

Falusi turizmus tárgy keretében november 18-án a hallgatók két falusi vendégfogadással foglalkozó szállásadót kerestek fel Dr. Glózik Klára, a kurzus oktatójának kíséretében Ásotthalmon.

Események

Rendezvénynaptár *