SZAB Tudományos Díj

SZAB Tudományos Díjat vettek át Karunk PhD hallgatói

A Magyar Tudomány Ünnepe előtt tisztelgett a Szegedi Akadémiai Bizottság. A plenáris ülésen átadták a Dél-Alföldi Innovációs Díjakat, valamint a régió fiatal kutatói számára kiírt szaktudományos díjakat, ahol Karunk négy PhD hallgatója is sikert ért el.

1997 óta november 3-án ünnepeljük a Magyar Tudomány Ünnepét arra emlékezvén, hogy 1825-ben ezen a napon ajánlotta fel Széchenyi István birtokainak egyéves jövedelmét a Magyar Tudományos Társaság megalapítására.


A Szegedi Akadémiai Bizottság november 4-én plenáris üléssel ünnepelt, amelyen Krisztin Tibor elnök köszöntötte a megjelenteket. Elmondta, az ünnep egész hónapban tart majd, csaknem 30 szakmai program, tudománynépszerűsítő előadás és művészeti rendezvény várja majd a tudományok legújabb eredményei és a művészetek iránt érdeklődő nagyközönséget. A rendezvényen átadásra kerültek a Dél-Alföldi Innovációs Díjak és a szaktudományos díjak is.


Karunk négy PhD hallgatója is a SZAB Tudományos Díjak nyertesei között szerepel a társadalomtudományok kategóriában:

Első helyezést ért el Honti Tamás, harmadik helyezést Farkas Tamás, valamint oklevél elismerésben részesült Mészáros Mercédesz és Ujházi Tamás.

 

Ezúton is szeretnénk nekik gratulálni az elért eredményeikhez!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

GTK Nyilt nap weblap 2023 dec

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara szeretettel meghívja az érdeklődő diákokat és szüleiket a kari Nyílt Napra 2023. december 18-án, amelyen megismerkedhetnek a 2024/2025-ös tanévben induló gazdasági képzéseinkkel.

Események

Rendezvénynaptár *

  • december 18.
    09:00 - 13:00
    Regisztrációköteles esemény lesz! Bővebb információk Facebook-on és a weboldalon lesznek közölve.
  • 2024. január 29.
    09:00 - 13:00
    Regisztrációköteles esemény lesz! Bővebb információk Facebook-on és a weboldalon lesznek közölve.