Szakmai kirándulás

Vendégelőadók és szakmai tanulmányút a GTK Turizmus-vendéglátás szakos hallgatói számára

A Turizmus-vendéglátás szakos hallgatók a szorgalmi időszak utolsó két hetét is tartalmasan töltötték: vendégelőadóktól tanultak és szakmai kiránduláson vettek részt.

A „Bor- és gasztro turizmus” kurzus keretében Petneházi Andrea érdekes gasztro élményeit osztotta meg, aki amellett, hogy beutazta egész Európát, járt Dél-Amerikában és Kínában is, a „SzerETETem” kovászos kenyér megálmodója.


Petneházi Andrea SzerETETem


A „Turisztikai szervezetek és menedzsmentjük” során Mihály Mariann tartott előadást, aki a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület NKft. egyéb és magánszálláshelyek minősítésével foglakozó iroda vezetője. A testület és az ott zajló munkafolyamatok bemutatásán felül felhívta a figyelmet a cégnél adódó munkalehetőségre is.


Mihály Mariann Előadás


A szorgalmi időszakot egy napos tanulmányúttal zárták a „Bor- és gasztro turizmus” tárgy hallgatói, akik május 13-án „kalandos” úton, de eljutottak Csongrádra, ahol Újszászi Erika kíséretében megtekinthették a Halászfalut és a Körös-torok üdülő övezetet. Végül, de nem utolsó sorban egy hangulatos borkóstolón is részt vehettek Bodor László pincészetében oktatójukkal, Dr. Glózik Klárával.


Csongrád
Miért éri meg a GTK-n Turizmus-vendéglátás szakon tanulni? Hát többek között ezért! :)

Ne feledd, hogy július 7-ig még van lehetőséged sorrendet módosítani.


Legyen a GTK az első helyen, legyél Te is a legjobb helyen!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Őszi Karriernapok az SZTE-n

A hagyományokhoz híven, 2022. október 18-án, a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ ad otthont az őszi Állásbörzének.

Események

Rendezvénynaptár *