A Turizmus-vendéglátás szakos hallgatók a szorgalmi időszak utolsó két hetét is tartalmasan töltötték: vendégelőadóktól tanultak és szakmai kiránduláson vettek részt.
A „Bor- és gasztro turizmus” kurzus keretében Petneházi Andrea érdekes gasztro élményeit osztotta meg, aki amellett, hogy beutazta egész Európát, járt Dél-Amerikában és Kínában is, a „SzerETETem” kovászos kenyér megálmodója.
A „Turisztikai szervezetek és menedzsmentjük” során Mihály Mariann tartott előadást, aki a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület NKft. egyéb és magánszálláshelyek minősítésével foglakozó iroda vezetője. A testület és az ott zajló munkafolyamatok bemutatásán felül felhívta a figyelmet a cégnél adódó munkalehetőségre is.
A szorgalmi időszakot egy napos tanulmányúttal zárták a „Bor- és gasztro turizmus” tárgy hallgatói, akik május 13-án „kalandos” úton, de eljutottak Csongrádra, ahol Újszászi Erika kíséretében megtekinthették a Halászfalut és a Körös-torok üdülő övezetet. Végül, de nem utolsó sorban egy hangulatos borkóstolón is részt vehettek Bodor László pincészetében oktatójukkal, Dr. Glózik Klárával.
Miért éri meg a GTK-n Turizmus-vendéglátás szakon tanulni? Hát többek között ezért! :)
Ne feledd, hogy július 7-ig még van lehetőséged sorrendet módosítani.
Legyen a GTK az első helyen, legyél Te is a legjobb helyen!