XXIII. Országos Esettanulmány Verseny

XXIII. Országos Esettanulmány Verseny

A nagy múltra visszatekintő Országos Esettanulmány Verseny Magyarország legkiemelkedőbb esettanulmányi versenye, ahol a hallgatók egy komplex, valós vállalati problémára irányulómegoldásaikon keresztül mérik össze tudásukat.

Az OEV a maga nemében egyedülálló rendezvény. Hazánkban ez a legrégebb óta éventemegrendezésre kerülő, legtöbb egyetemet, egyetemi hallgatót és hazai piacvezető vállalatotbevonó verseny.

A szervezők a versenyre négyfős csapatok jelentkezését várják, amelynek tagjai egyazon magyar, vagy határon túli magyar nyelvű közgazdaságtudományi és gazdálkodástudományi képzéssel rendelkező egyetem legalább harmadik aktív vagy passzív félévét megkezdett, nappali tagozatos hallgatói. Az érdeklődők január 24-től február 6-ig jelentkezhetnek a versenyre az oev.hu oldalon található regisztrációs felületen. A regisztráció érvényes, ha:

  • a csapat mind a négy tagja külön-külön regisztrált (azonos csapatnév megadásával),
  • a választott csapatkapitány jelzi, hogy ő a kapcsolattartó,
  • a versenyzők feltöltik a szakmai önéletrajzukat a regisztrációs felületen,
  • a versenyzők elfogadják a Verseny szabályzatát és az Adatkezelési tájékoztatót.

A regisztrált csapatoknak február 7. és 21. között 2 hét áll rendelkezésükre megoldani az esettanulmányt, majd egy esetleges belső forduló után a továbbjutott csapatoknak március 25. és 28. között 30 órájuk van megoldani egy esettanulmányt.

További információ és a jelentkezési időszakban a regisztráció a verseny weboldalán érhető el.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

ERSA kongresszus

Augusztus 22-26 között került megrendezésre Pécsett az ERSA (European Regional Science Association) 61. nemzetközi kongresszusa.

Események

Rendezvénynaptár *