Mesterképzés visszajelzések

Válaszd az SZTE GTK mesterképzéseinek egyikét!

Folytatnád közgazdász tanulmányaidat és elmélyítenéd tudásodat? Esetleg más területen szereztél alapszakos diplomát, ezért most azt szeretnéd megtudni mivel foglalkozik egy közgazdász?

Jelentkezz a Gazdaságtudományi Karon indított mesterképzésekre február 15-ig akár jogász, mérnöki, bölcsész, tanári vagy természettudományi végzettséggel.


Miért éri meg mesterképzésre jelentkezni? Olvasd el jelenlegi és végzett hallgatóink véleményét és hagyd, hogy meggyőzzön! :)


"Tanszéki támogató, baráti légkört, tapasztalat-megosztást, magas szintű tudást adott, amit később nagyon jól tudtam hasznosítani."

"Minden várakozásomat felülmúlta, már az első években pozitív élményekkel és hasznos tudással gazdagodtam."

"Szerteágazó tudást, önértékelés szükségességét, biztatást és motivációt kaptam a nagybetűs élet megkezdéséhez."

"A mesterképzés során lehetőség van modulok teljesítésére is, amellyel tanúsítványt kaphatsz a diplomád mellé."

"...ha ki akartok tűnni a tömegből, szeretnétek gyakorlatias órákon tovább fejleszteni tudásotokat és szívesen lennétek még inkább részesei a GTK közösségnek, akkor semmiképp se hagyjátok ki a mestert!"

"A mesterképzés szükséges ahhoz, hogy kitűnjek a munkaerőpiacon."

"Személy szerint sokkal jobban élveztem ezeket az éveket, mint az alapképzést."

"...az egyik személyes kedvencem egy influencer kampány kidolgozása volt egy szegedi rendezvényszervező céggel szorosan együttműködve."

"A duális képzés egy remek lehetőséget kínál arra, hogy céljaimat megvalósítsam, azáltal, hogy az elmélet mellett jelentős szakmai tapasztalatokat szerzek."


Mesterképzés feedback

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

ERSA kongresszus

Augusztus 22-26 között került megrendezésre Pécsett az ERSA (European Regional Science Association) 61. nemzetközi kongresszusa.

Események

Rendezvénynaptár *