Qualinnova felhívás

Kooperatív képzésben vehetnek részt INEB mesterszakos hallgatóink

A Gazdaságtudományi Kar számára kiemelt fontosságú a gyakorlatorientált képzések biztosítása, így számos vállalati partnerünkkel működünk együtt az oktatás során.

Az őszi félévtől a Qualinnova Consulting Kft. várja a 3. féléves INEB (International Economy and Business) mesterszakos hallgatókat.


Miért éri meg kooperatív képzésben részt venni?
• Szakmai tapasztalatra tehettek szert tanulmányaitok során,
• Fejleszthetitek készségeiteket, bővíthetitek tudásotokat,
• Növelhetitek a munkaerőpiaci elhelyezkedési esélyeiteket.

A kooperatív képzés megkezdésének feltételei:
• Nappali tagozatos képzésben veszel részt és 2 lezárt félévvel rendelkezel (szeptemberben a 3. szemesztert kezded meg),
• Minimum 55 kredit értékű kurzust teljesítettél.


A Qualinnova Consulting Kft.-ről röviden:
A Qualinnova Consulting Kft. célja az innovatív, növekedésorientált hazai kis- és középvállalkozások fejlődésének támogatása széleskörű szolgáltatásokkal. A társaság teljeskörűen foglalkozik vállalatok részére pályázatok írásával és menedzselésével, termelékenységet, hatékonyságot javító kontrolling tanácsadással, likviditásmenedzselési tanácsadással, továbbá kockázati tőkebefektetésre történő felkészítéssel és már tőkebefektetés alatt álló céltársaságok részére pénzügyi-számviteli és riportkészítési szolgáltatásokkal. További információ elérhető itt.

Jelentkezés módja:
Magyar nyelvű, fényképes önéletrajzodat küldd el az szabolcs.hajdu@qualinnova.hu e-mail címre! A levél tárgya: “ INEB gyakornok – kooperatív képzés – NÉV“.


Jelentkezés határideje:

2021. augusztus 15.


Kooperatív partner székhelye:
6726 Szeged, Cinke u. 2. 3.