SZTE Prezentációs Technikák verseny

A Szegedi Tehetséggondozó Tanács és az SZTE Junior akadémia idén is megrendezi az SZTE Prezentációs Technikák versenyét, amelyre jelentkezni február 10-ig van lehetőség.

Tudtad, hogy a SZTE Prezentációs Technikák versenyét az előző években GTK-s hallgatók nyerték meg?

Idén te is kipróbálhatod magad, a felkészüléshez pedig a Szegedi Tehetséggondozó Tanács workshopjai nyújtanak segítséget, melyeken a szakma nagyágyúi osztják meg veled a sikeres prezentálás műhelytitkait

A versenyről további információkat a https://juniorakademia.szte.hu/?page_id=284 oldalon találhatsz, az 1. workshopról infókat pedig a a workshop Facebook oldalán.

Jelentkezni Modulon keresztül tudsz, február 10-ig. Ha még nem vagy biztos abban. hogy a versenyen indulni szeretnél, de a workshopokra mindenképp elmennél, ezt is megteheted a juniorakademia@rekt.u-szeged.hu-ra írt e-maillel.

Hogy ki lesz az a GTK-s, aki idén képviselheti karunkat az egyetemi döntőn, március 26-án, a kari döntőn fog kiderülni.

Figyelem! Ezen a napon tartjuk majd a GTK saját szervezésű prezentációs versenye, a Prezilimpia kari fordulóját is, melyre külön lehet jelentkezni – ugyanakkor érdemes tudnod, hogy mindkét versenyen részt vehetsz, akár két külön prezentációval, akár eggyel, amellyel mindkét versenyre nevezel. Amit ennek átgondolásakor figyelembe kell venned, hogy az SZTE-s Prezentációs Technikák versenynek nincs témamegkötése, míg a Prezilimpiának van (ez idén a pénzügyek). A Prezentációs Technikák verseny kapcsán bármilyen további kérdés esetén keresd Kincsesné Vajda Beátát.

Magabiztosan előadni a mondanivalód – nagyon fontos készség az életben és a munkaerőpiacon is. Nevezz a versenyre, vegyél részt a workshopokon, és fejleszd magad!