#Egycsaládvagyunk

YouTube-on biztatnak összetartásra a GTK és ÁJTK oktatói és hallgatói

Az egyetemen nagy hagyománya van a különböző hallgatói rendezvényeknek, amelyeket a jelenlegi helyzetben nem lehet megtartani. Egyes események olyan népszerűségnek örvendenek, amelyek már átlépik a kari kereteket és több Kar részvételével kerülnek megrendezésre, mint például a Gazdaságtudományi Kar, valamint az Állam- és Jogtudományi Kar hallgatói számára megrendezett ÁSZ-Nap, ami a két kar sportnapja.

Az SZTE Gazdaságtudományi Kar és az Állam-és Jogtudományi Kar különleges kapcsolatot ápol évek óta. Együttműködésük nemcsak az operatív tevékenységre terjed ki, hanem ha stratégiai kérdésekről van szó, akkor is fontosnak tartják a közös álláspont kialakítását, egymás segítését. Azonban az oktatói összetartás mellett mind a GTK-s, mind az ÁJTK-s hallgatók egy összetartó közösséget alkotnak.

A minden évben megrendezésre kerülő és már hagyománynak tekinthető ÁSZ-napot, mely a jogász-közgazdász hallgatók sportnapja, április 22-én tartotta volna meg a két kar szervezői csapata. A járványhelyzet következtében viszont, ahogy minden más egyetemi programot, ezt is el kellett törölni. Annak érdekében, hogy a hallgatók ne maradjanak teljesen egyedül, a Karok vezetősége, a Hallgatói Önkormányzatok képviselői és a Hallgatói szervezetek is közreműködtek egy videós üzenet megvalósításában, mely méltó példája az együttműködésnek. Legfőbb céljuk, hogy az elmaradt ÁSZ-nap kárpótlásául közösen biztassák mind a munkatársaikat, mind pedig a hallgatókat a kitartásra, az alázatra és a türelemre annak érdekében, hogy minél hamarabb újra együtt lehessen a közösség. A videó többek között azért is számít különlegesnek, mert az újdonság erejével bír, e két szervezeti egység szólalt meg elsőként ilyen formában.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Balogh Petya

Ebben a félévben ismét ellátogat hozzánk egy cápa, akit 3 szó jellemez leginkább: startupper, angyalbefektető, mentor. Ő pedig nem más, mint Balogh Petya!