Információk a diplomaosztó ünnepségről

A Gazdaságtudományi Kar Diplomaosztó Ünnepségére
2019. január 17-én (csütörtökön) az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében
(Szeged, Ady tér 10.) kerül sor.

A végzett hallgatók oklevélátadó ünnepsége 10.00 órakor kezdődik. Az ünnepség előtt tájékoztatót és próbát tartunk, melyen a részvétel kötelező. Ezért minden jelölt pontos megjelenésére feltétlenül számítunk, legkésőbb 8.00-kor.

A vendégek 9.30-tól foglalhatják el a helyüket.

Fényképezés és videózás csak a nézőtérről engedélyezett, a vendégek a színpadra nem mehetnek fel.

A diplomaosztón hivatásos fotós fog felvételeket készíteni. A képeket az SZTE Alma Mater honlapján (www.sztealmamater.hu) lehet majd elérni. Nincs más teendő, mint regisztrálni a honlapra, majd belépés után jelentkezni a „GTK Diplomaosztó 2019. január” elnevezésű zárt csoportba, ahol elérhetőek lesznek az ünnepségen készült fotók.

Az ünnepségek után van lehetőség a talárban való fotózásra.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a diplomaátadó ünnepségre szóló jegyek átvétele a leadott jelentkezési lap és befizetett csekkszelvény ellenében lehetséges.

Amennyiben az ünnepségen nem tud megjelenni, szíveskedjék a jelentkezési lapon nyilatkozni az oklevél átvételének módjáról. A diplomák postázását a diplomaosztó ünnepséget követő héten kezdjük meg. Személyes átvételre 2019. január 22-től lesz lehetőség, munkanapokon ügyfélfogadási időben a Tanulmányi Irodában. Meghatalmazott által történő átvétel esetén a meghatalmazásnak tartalmaznia kell a két tanú adatait (név, lakcím, személyi igazolvány szám, aláírás).