Bezár

SZTE GTK Hírarchívum

osztondijatado_2017

Tizedjére is ösztöndíj

Tizedjére is ösztöndíj

2017. március 01.
1 perc

Február 24-én, pénteken 10. alkalommal adták át az Aulában a GTK Tehetsége és a vállalati ösztöndíjakat.

A 10. ösztöndíjátadó ünnepségen vállalati, alapítványi és kari ösztöndíjak találtak gazdára. A Gazdaságtudományi Karon így mintegy 100 hallgató részesül olyan támogatásban, amely vagy teljes mértékben, vagy részben mentesíti az önköltség megfizetése alól, közülük 27 tanulót vállalatok támogatnak tanulmányaikban.

A GTK ösztöndíjrendszere az elmúlt öt évben több lett egyszerű támogatási formánál. A vállalati és alapítványi partnereknek hála az ösztöndíjas hallgatóknak lehetőségük van bekapcsolódni a vállalati programokba, tréningeken részt venni. Ezzel együtt a GTK-n ösztöndíjasnak lenni a legjobbak közé tartozást jelenti. Büszkék vagyunk rá, hogy több hallgatónk a teljes képzési idő alatt kiérdemli a támogatást, és mentesül az önköltség megfizetése alól. Karunk ösztöndíj rendszere egyaránt jelent elismerést és támogatást a kiemelkedő képességű hallgatók számára. Ezen oklevelek nemcsak anyagi támogatást tükröznek, hanem szorgalmuk tanúsítványaként is szolgálnak.


A jubileumi átadón 84 hallgató vehette át személyesen oklevelét. Kiosztották a külföldi hallgatóknak meghirdetett ösztöndíjat is, amelyre az angol nyelvű BA képzésben résztvevők pályázhattak.


Gratulálunk minden ösztöndíjas hallgatónak!


Fényképalbum ITT elérhető!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek