Bezár

SZTE GTK Hírarchívum

Erasmus kalandra fel! Pályázz ösztöndíjra a 2018/2019-es tanévre

Erasmus kalandra fel! Pályázz ösztöndíjra a 2018/2019-es tanévre

2017. december 15.
2 perc

2018. január 15-ig még pályázhatsz, ragadd meg az alkalmat és légy részese egy életre szóló élménynek!

Akár részképzésre, akár szakmai gyakorlatra pályáznál, most kell megtenned az első lépéseket! Tájékozódj az alábbi linken: http://www.coosp.etr.u-szeged.hu/Scene-80435

Az SZTE Gazdaságtudományi Kar hallgatói számára a 2018/2019. tanévre vonatkozóan is lehetőség nyílik pályázatok beadására Erasmus+ tanulmányi ösztöndíjra (részképzés) és szakmai gyakorlati ösztöndíjra.

A Gazdaságtudományi Kar feladata a beadott pályázatok alapján kiválasztani azokat a hallgatókat, akiket az ösztöndíjra javasol.

Beadás határideje: 2018. január 15. 11 óra
A pályázatot Bödő Kingának, a (GTK főépület, Tanulmányi Iroda, II. emelet 214. szoba) kérjük leadni.

Pályázati feltételek

  • Aktív hallgatói jogviszony az SZTE Gazdaságtudományi Karán a pályázáskor, és az ösztöndíjas tanulmányok ideje alatt is (az ösztöndíj miatt halasztani nem lehet)
  • A hallgató magyar állampolgár, vagy oklevélszerzésre irányuló tanulmányokat folytat az intézményben.
  • Kiutazás legkorábban a felsőoktatási tanulmányok második évében · kiemelkedő (legalább 3,5-nél magasabb) félévenkénti tanulmányi átlag (a be nem töltött helyek esetleg 3-3,5 közötti átlaggal is elnyerhetőek)
  • A külföldi tanulmányok folytatásához szükséges megfelelő szintű nyelvtudás (nyelvvizsga bizonyítvánnyal, vagy nyelvi elbeszélgetésen igazolva, „A pályázó hallgató nyelvi kompetenciáinak ellenőrzése céljából köteles kitölteni az Európai Bizottság tesztjét a kiválasztás illetve a hazaérkezés után (Online Linguistic Support – OLS)”.
  • Az ösztöndíjra pályázhatnak távoktatásos, illetve levelező tagozatos hallgatók is, de az ösztöndíjas tanulmányok ideje alatt a külföldi intézményben nappali tagozaton kell tanulmányokat folytatniuk

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek