Bezár

SZTE GTK Hírarchívum

bme_1170x430

Menedzsment Akadémia 2015

Menedzsment Akadémia 2015

2015. június 21.
1 perc

7 napos szakmai tábort szervez a BME Management Szakkollégium augusztus 3-tól 9-ig.

A BME Management Szakkollégium a Műegyetem szárnyai alatt 1986-ban kezdte meg működését, egy olyan önálló, nonprofit, független szervezetként, amely alakulása óta középpontba helyezi, hogy innovatív, és versenyképes tudást adjon át felsőoktatásban tanulók számára, szakterülettől függetlenül, nagy látogatottságú szakmai programokon keresztül.

A Menedzsment Akadémia célja, hogy kapcsolatot teremtsen az egyetemisták és a startup világ között, valós értéket teremtve mindkét oldal számára gyakorlati projekteken és oktatáson keresztül. Idén a tábor koncepciója a Lean szemléletre épül, fókuszba helyezve az MVP készítés és a validáció folyamatát.

Az augusztus első hetében megrendezésre kerülő intenzív, 7 napos szakmai tábor során egy átfogó program keretein belül a résztvevők interaktív oktatás, képzések és gyakorlati projektek során, mentorok segítségével alakíthatják ki piacra lépési tervüket. Az érdeklődők két kategóriában jelentkezhetnek: ötletgazdák és megvalòsítòk. A tábor kiváló lehetőséget biztosít a résztvevő hallgatók szakmai fejlődésének elősegítésére.

Bővebb információ a táborral kapcsolatban itt található.

A tábor Facebook linkje itt érhető el.


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek