Bezár

SZTE GTK Hírarchívum

Diplomaosztó 2015

Diplomaosztó 2015

2015. június 25.
2 perc

Tudnivalók a diplomaosztóról

A BA alapképzéseken végzett hallgatók diplomáinak ünnepélyes átadására 2015. július 3-án (pénteken) 10.00 órakor kerül sor az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében (Szeged, Ady tér 10.).

A 10:00-kor avatandó jelölteknek pontosan 8.30 órakor kell megjelenni az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében (Szeged, Ady tér 10.).

Tájékoztató és próba: 8.30-tól. Pontos megjelenésére feltétlenül számítunk!

Vendégek helyfoglalása: 9.30 órától

 

A mesterképzésen, és szakirányú továbbképzésen végzett hallgatók diplomáinak ünnepélyes átadására 2015. július 3-án (pénteken) 13.30 órakor kerül sor az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében (Szeged, Ady tér 10.).

A 13:30-kor avatandó jelölteknek pontosan 12.15 órakor kell megjelenni az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében (Szeged, Ady tér 10.).

Tájékoztató és próba: 12.15-tól. Pontos megjelenésére feltétlenül számítunk!

Vendégek helyfoglalása:13.00 órától

 

Tájékoztatjuk, hogy a diplomaátadás zavartalan lebonyolítása érdekében amatőr fényképészek, videósok a színpadra nem mehetnek fel. Hivatásos fényképész minden végzett hallgatóról készít fényképet.

Fotók megtekintése és rendelése: az ünnepség előtt, a helyszínen; rendelési cím: www.fotofolder.hu 

Amennyiben a diploma átadó ünnepségen nem tud megjelenni, szíveskedjék a jelentkezési lapon nyilatkozni az oklevél átvételének módjáról! Ha postai úton kéri okmányainak kiküldését, a pontos cím megadása is szükséges! A diplomák postázását a diplomaosztó ünnepséget követő héten kezdjük meg.

Az oklevelet személyesen, vagy tanúkkal igazolt írásbeli meghatalmazással (név, személyes adatok, személyi igazolvány szám), aláírás ellenében, az ünnepséget követő héten (2015. július 8-tól), munkanapokon 10 és 12 óra között a Tanulmányi Irodán lehet átvenni.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek