Elemzők Viadala Verseny

Elemzők Viadala tanulmányi verseny

Mindig is lekötöttek a logikai feladatok? Általános iskolában örömmel gyártottad le a matek szorgalmikat? Most bebizonyíthatod, hogy megvan benned az elemzői véna!

Gondolkodj, tanulj, fejlődj! Ismerd meg az aktuárius elemzők világát egy multinacionális vállalaton keresztül. Az Aon Magyarország Pénzügyi- és Aktuárius divíziója versenyt hirdet olyan fiataloknak, akik szeretnek és tudnak is logikusan, analitikusan gondolkodni és nem hátrálnak meg a számok láttán sem. Próbáld ki magad te is és zsebelj be egy gyakornoki/junior állásajánlatot, valamint 300 000 forintos pénznyereményt.


Kinek szól a verseny?
Téged várunk, ha olyan Magyarországon még tanuló, vagy 1 éven belül végzett egyetemi hallgató vagy, akit érdekel a pénzügyi elemzés világa és társalgási szinten beszél angolul.

Hogyan jelentkezz?
Kattints erre a linkre és ott a „Jelentkezem” gombra március 31-ig és küldd el nekünk a nevedet, elérhetőségedet és hogy miért szeretnél részt venni a versenyen!

Hogyan fog kinézni a verseny?
A jelentkezési időszak lezárása után e-mailben fogjuk felvenni veled a kapcsolatot.

Első kör: Az első körben kapni fogsz egy online kitölthető feladatsort, amiben leginkább érdekes logikai, matematikai feladatokkal találkozol. Ennek a résznek a kitöltési időszaka: április 01 – 09.

Ha sikeresen továbbjutottál az első fordulón, kapni fogsz egy meghívót a döntőre, ami személyesen kerül majd megrendezésre az irodánkban* április 21-én.

A döntő: A döntőben élőben is bizonyíthatod analitikus gondolkodásod és elemzői képességeidet, olyan példákon és feladatokon keresztül, amelyekkel aktuárius kollégáink is foglalkoznak.

*Budapest, Váci út 121-127. 1138

És mi a nyeremény?

Az élményeken és tapasztalaton túl az

1. helyezett nyereménye:

nettó 300.000 Ft, azaz háromszázezer forint pénzjutalom
határozatlan idejű munkalehetőség (akár részmunkaidőben/gyakornoki pozícióban is) az AON Pénzügy és Aktuárius osztályán, elemzői területen


2. helyezett nyereménye:
nettó 200.000 Ft, azaz kettőszázezer forint pénzjutalom
határozatlan idejű munkalehetőség (akár részmunkaidőben/gyakornoki pozícióban is) az AON Pénzügy és Aktuárius osztályán, elemzői területen


3. helyezett nyereménye:
nettó 100.000 Ft, azaz egyszázezer forint pénzjutalom
határozatlan idejű munkalehetőség (akár részmunkaidőben/gyakornoki pozícióban is) az AON Pénzügy és Aktuárius osztályán, elemzői területen


Bármilyen kérdés vagy kérés esetén forduljatok hozzánk bizalommal a következő címen: eas.competition@aon.com
A verseny szabályzata itt érhető el!

Alig várjuk, hogy találkozzunk Veletek!

Az AON Magyarország Aktuárius Elemző csapata

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

ELI-ALPS látogatás

Az INEB mesterképzés első-és második féléves hallgatói a Modern Management & Marketing tantárgy keretében lehetőséget kaptak, hogy meglátogassák a szegedi központú ELI-ALPS Lézeres Kutatóintézetet.

Események