GTK 2022. Január

2022. január 31.

Január 27-én csütörtökön 9:30 rendeztük meg a Tudományos Diákköri Konferencia (TDK) helyi fordulóját a GTK főépületének Dísztermében.

2022. január 26.

A GTK saját ösztöndíjprogramjának célja, hogy az önköltséges hallgatók tanulmányait támogassa kari és vállalati ösztöndíjakkal.

2022. január 24.

Elvégeztél egy alapszakot és szeretnéd elmélyíteni tudásod valamely gazdasági területen? Felmerült benned a kérdés, hogy mit nyújt egy mesterképzés? A Gazdaságtudományi Karon indított mesterképzésekre akár jogász, mérnöki, bölcsész, tanári vagy természettudományi végzettséggel is jelentkezhetsz.

2022. január 20.

Maradt kérdésed a kari nyílt nap után?

2022. január 20.

11 hallgató gondolta úgy néhány hónappal ezelőtt, hogy belevág egy nagy kalandba, és elindul az Országos Tudományos Diákköri Konferencián való részvételért.

2022. január 14.

Újabb ösztöndíj-lehetőséget hirdet a Szegedi Tudományegyetem a 2022-es felvételi eljárás során. Az SZTE-re első helyen jelentkező és felvételt nyert hallgatók a START Ösztöndíj Plusz-ra pályázhatnak. A nyerteseknek a díjköteles emelt szintű érettségi díját, vagyis 50 ezer forintot térít vissza az intézmény, ezzel támogatva a határon túli, de Magyarországon is érettségiző, illetve újraérettségiző jelentkezőit.

2022. január 11.

A nagy múltra visszatekintő Országos Esettanulmány Verseny Magyarország legkiemelkedőbb esettanulmányi versenye, ahol a hallgatók egy komplex, valós vállalati problémára irányulómegoldásaikon keresztül mérik össze tudásukat.

2022. január 11.

A szeminárium célja az ÚNKP-ösztöndíjasok kutatási eredményeinek bemutatásán túl a kutatói pálya népszerűsítése az alap- és mesterképzésen tanuló hallgatók körében.

2022. január 06.

Sok szeretettel meghívjuk a végzett hallgatókat és hozzátartozóikat az SZTE Gazdaságtudományi Kar januárban rendezett Diplomaosztó Ünnepségére.

2022. január 06.

Folytatnád közgazdász tanulmányaidat és elmélyítenéd tudásodat? Esetleg más területen szereztél alapszakos diplomát, ezért most azt szeretnéd megtudni mivel foglalkozik egy közgazdász?

2022. január 06.

Folytatnád közgazdász tanulmányaidat és elmélyítenéd tudásodat? Esetleg más területen szereztél alapszakos diplomát, ezért most azt szeretnéd megtudni mivel foglalkozik egy közgazdász?

2022. január 03.

Vegyetek részt 2022. január 13-15. között az év legnagyobb oktatási szakkiállításán, az Education és ismerkedjetek meg Karunkkal!

2022. január 03.
2021. november 25.

Nagy öröm számunkra, hogy karunk két oktatója, Prof. Dr. Lengyel Imre és Dr. Révész Balázs kitüntetésben részesültek az idei OTDT ünnepségén.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Kirándulás a TV szakos hallgatóknak

Falusi turizmus tárgy keretében november 18-án a hallgatók két falusi vendégfogadással foglalkozó szállásadót kerestek fel Dr. Glózik Klára, a kurzus oktatójának kíséretében Ásotthalmon.

Események

Rendezvénynaptár *