GTK 2022. Október

2022. október 28.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának közössége mély fájdalommal búcsúzik egykori hallgatójától és fiatal kollégájától Krisztik-Pető Dalmától.

2022. október 28.

Klasszikus tanárcsaládból származom, az egyetemi vonal meghatározó volt számomra. Az egyik jellemző szegedi leendő értelmiségi pályát jártam be már a kezdetektől.

2022. október 26.

Elvégeztél egy alapszakot és szeretnéd elmélyíteni tudásod valamely gazdasági területen? Felmerült benned a kérdés, hogy mit nyújt egy mesterképzés?

2022. október 24.

A Copytition az ország első egyetemi reklámversenye. Küldetésünk, hogy bepillantást nyújtsunk a hallgatók számára a reklámvilágba, és felkeltsük minél több tehetséges fiatal érdeklődését.

2022. október 19.

A reklámok hallatán mindenkinek elsősorban a TV reklámok, illetve az interneten futó bannerek jutnak eszébe.

2022. október 12.

Az SZTE GTK 2022. október 11-én a Szent-Györgyi Albert Agóra Dísztermében vendégül látta Balogh Leventét, a Szentkirályi Kft. tulajdonosát, aki többeknek a Cápák Között című műsorból is ismerős lehet.

2022. október 06.

A hagyományokhoz híven, 2022. október 18-án, a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ ad otthont az őszi Állásbörzének.

2022. október 06.

Szeptember 30-án Karunk ismét csatlakozott a Kutatók Éjszakája országos rendezvénysorozathoz, amely során a gazdasági témájú kutatásokba és üzleti lehetőségekbe nyerhettek betekintést az érdeklődők.

2022. október 05.

A tavaszi félév során, a Kutatási projekt kurzus keretein belül, külsős cégek támogatásával oldottak meg marketing problémákat a hallgatói csapatok.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Mesterképzések az SZTE GTK-n

Jelentkezz február 15-ig a szeptemberben induló MESTERKÉPZÉSEINK egyikére és szerezz piacképes képesítést nálunk!

Események

Rendezvénynaptár *