GTK 2015. Március

2015. március 31.

Rosta Miklós Rendszerparadigma és az intézmény közgazdaságtan: nem egy, de nem is kettő címmel tartotta előadását a Szegedi Akadémiai Bizottság dísztermében. Rosta Miklós a Budapesti Corvinus Egyetem adjunktusa, az Összehasonlító Gazdaságtan Tanszéken Kornai professzor tanársegédje.

2015. március 26.

Az újabb kettős diploma megállapodás a képzés színvonalának emelkedésén túl hozzájárulhat a szegedi hallgatók, illetve általában az SZTE versenyképességének növeléséhez is.

2015. március 23.
2015. március 16.

Március 16. és 20. között 7. alkalommal rendezi meg a Gazdaságtudományi Kar a Nemzetközi Hét elnevezésű egy hetes programsorozatot.

2015. március 10.

Hámori Balázs professzor tartott előadást március 5-én A hiány című Kornai-mű fogadtatásáról és hatásáról. A hiányt eddig a magyaron túl hat nyelven adták ki (angol, cseh, francia, kínai, lengyel, orosz) és japánul is tanulmánykötet jelent meg Kornai tollából e mű a témakörében.

2015. március 10.

2015. március 6-án a Móra Ferenc Szakkollégium Közgazdaságtudományi Konferenciát szervezett közgazdászhallgatóknak.

2015. március 04.

A Móra Ferenc Szakkollégium Közgazdász tagozata 2015. március 6-án konferenciát szervez, a GTK hallgatóinak és oktatóinak közreműködésével.

2015. március 03.

Lakatos Péter, a Magyar Gyáriparosok Szövetségének alelnöke, a Videoton Holding vezérigazgatója, a Bravogroup vezetője, az ATRIUM Filmszínház alapítója A földhözragadt innováció címmel tartott előadást a Kornai-kurzuson.

2015. március 02.

Az SZTE GTK-n tanuló külföldi hallgatók segítésére keresünk hallgatói mentorokat, akik érdeklődnek a távoli kultúrák iránt, szívesen kommunikálnak idegen nyelven, és kedvet éreznek ahhoz, hogy elősegítsék a messziről érkezett hallgatók beilleszkedését az egyetemi élet hétköznapjaiba.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Hetesi Erzsébet

Egy Tolna megyei pici faluban, Majoson születtem, de Baranyában, Mágocson nőttem fel, ott jártam általános iskolába, majd miután megnyertem egy megyei matematika versenyt, középiskolás koromban Pécsre kerültem matematika-fizika tagozatra.

Események

Rendezvénynaptár *