Friss hírek

2023. december 20.
2023. december 13.

2023. december 5-én a Szegedi Tudományegyetem együttműködési megállapodást írt alá az Universitas Pendidikan Indonesia egyetemmel.

2023. december 12.

Prof. Dr. Hetesi Erzsébet Arany Életmű (Cursus Vitae Aureus) kitüntetésben részesült, amelyet az MTA IX. Gazdaság- és Jogtudományok osztályának Gazdálkodástudományi Bizottsága ítélt oda.

2023. december 07.

Gyárlátogatásokon vehettek részt Karunk Business Administration and Management alapszakos, valamint az International Economics and Business mesterszakos hallgatók.

2023. október 17.

Te is bizonytalan vagy, hogy a mesterképzést nappali vagy levelező képzési formában csináld? Megkérdeztünk egy levelező képzésen végzett hallgatót és egy nappali képzésen tanuló hallgatót, hogy segítsen Téged a döntésben.

2023. október 17.

Ismerjétek meg legújabb ismeretterjesztő sorozatunkat, mely segítségével betekintést nyerhettek abba, hogy milyen is Karunkon mesterképzésre járni, valamint azt is megtudhatjátok milyen messzire el lehet ezzel a képesítéssel jutni.

2023. október 06.

2023. október 05-én egy háromoldalú együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá ünnepélyes keretek között a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara, és a Szegedi SZC Kőrösy József Közgazdasági Technikuma. A megállapodás tárgya a fiatalok vállalkozói attitűdjének kialakítása, illetve fejlesztése.

2023. június 09.

3+1 kérdéssorozatunkban, most választ kaphatsz arra, hogy miért éri meg ÚNKP-ösztöndíjra pályázni és TDK-n részt venni. Továbbá a leggyakoribb ellenérvekre is választ tudsz kapni, ami ezekkel kapcsolatosan fel szokott merülni.

Események

Rendezvénynaptár *