Friss hírek

2022. december 19.

Jelentkezz február 15-ig a szeptemberben induló MESTERKÉPZÉSEINK egyikére és szerezz piacképes képesítést nálunk!

2022. december 13.

A PwC által megrendezett számviteli esetmegoldó (Accounting Challenge – PwC) versenyen több hallgatónk is megmérette magát.

2022. december 01.

Falusi turizmus tárgy keretében november 18-án a hallgatók két falusi vendégfogadással foglalkozó szállásadót kerestek fel Dr. Glózik Klára, a kurzus oktatójának kíséretében Ásotthalmon.

2022. október 28.

Klasszikus tanárcsaládból származom, az egyetemi vonal meghatározó volt számomra. Az egyik jellemző szegedi leendő értelmiségi pályát jártam be már a kezdetektől.

2022. október 05.

A tavaszi félév során, a Kutatási projekt kurzus keretein belül, külsős cégek támogatásával oldottak meg marketing problémákat a hallgatói csapatok.

2022. július 05.

A legjobb magyar egyetemként végzett a Szegedi Tudományegyetem a Quacquarelli Symonds (QS) idei világranglistáján is. A szegedi intézmény kiemelkedő hazai és nemzetközi oktatási, kutatási, művészeti teljesítményéről tanúskodik, hogy a jelentősen bővülő mezőnyben is megőrizte 551-560. helyezését.

2021. november 09.

Egy Tolna megyei pici faluban, Majoson születtem, de Baranyában, Mágocson nőttem fel, ott jártam általános iskolába, majd miután megnyertem egy megyei matematika versenyt, középiskolás koromban Pécsre kerültem matematika-fizika tagozatra.

2021. október 12.

Szegeden születtem, azóta itt élek, ám már gyerekként is sokat utaztam Európában, és 15 évesen az USA-ba is eljutottam egy iskolai csereprogram keretében.

2021. október 11.

Dr. Kovács György szakcsoportvezető egyetemi docens, Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Pénzügytani Szakcsoport

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Mesterképzések az SZTE GTK-n

Jelentkezz február 15-ig a szeptemberben induló MESTERKÉPZÉSEINK egyikére és szerezz piacképes képesítést nálunk!

Események

Rendezvénynaptár *