Kiemelt hírek

2022. május 16.

A Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület és Partnerei sok szeretettel várja a vendégeket a DGT Workshop – Szakmai találkozások elnevezésű rendezvényre.

2022. május 13.

Június 2-án csütörtökön 9 órától rendezzük meg a Tudományos Diákköri Konferencia (TDK) helyi fordulóját a GTK főépületének Dísztermében.

2022. május 13.

A koronavírus-járvány okozta hosszabb kihagyás után, május 12-én újra sor kerülhetett a VF Klub rendezvényére. A Vállalkozásfejlesztés mesterszak egyik új kurzusához (Női vállalkozók) és a mesterszak egész szellemiségéhez tökéletesen illeszkedett Dr. Pallagi Edina előadása.

2022. május 12.

Az SZTE Prezilimpia 2022 prezentációs verseny az SZTE Gazdaságtudományi Kar, az SZTE Junior Akadémia, valamint a szegedi Ezabeszéd Toastmasters Retorika Klub jóvoltából került megrendezésre a tavaszi félévben.

2022. május 12.

Az Új Nemzeti Kiválóság Program 2016-ban indult, több témakörben kiírt ösztöndíjpályázatokat magában foglaló program, melynek célja, hogy a felsőoktatásban részt vevő hallgatói, kutatói kiválóságot támogassa.

2022. május 07.

Az elmúlt évtizedekben a fizikai üzletek kinézete lényegében nem sokat változott, azonban egyre több olyan kutatás látott napvilágot, amelyek eredményeit felhasználva az üzlettulajdonosok – kifejezetten a nemzetközi láncok – vásárlófókuszú belső tereket alakítanak ki, illetve egyre több olyan kényelmi szolgáltatást vezetnek be (önkiszolgáló kassza, mobil törzsvásárlói rendszer), amelyek hatással vannak a hagyományos kereskedelemre.

2022. április 28.

Abban ugye egyetértünk, hogy pénzügyei mindenkinek vannak? És az ideális az, ha ért is hozzá?

2022. február 11.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara 2021-ben nemzetközi együttműködési keretmegállapodást írt alá Double Degree program létrehozására a Varsói Egyetem Menedzsment Karával.

2022. január 14.

Újabb ösztöndíj-lehetőséget hirdet a Szegedi Tudományegyetem a 2022-es felvételi eljárás során. Az SZTE-re első helyen jelentkező és felvételt nyert hallgatók a START Ösztöndíj Plusz-ra pályázhatnak. A nyerteseknek a díjköteles emelt szintű érettségi díját, vagyis 50 ezer forintot térít vissza az intézmény, ezzel támogatva a határon túli, de Magyarországon is érettségiző, illetve újraérettségiző jelentkezőit.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Szakmai kirándulás

A Turizmus-vendéglátás szakos hallgatók a szorgalmi időszak utolsó két hetét is tartalmasan töltötték: vendégelőadóktól tanultak és szakmai kiránduláson vettek részt.

Események

Rendezvénynaptár *