Kiemelt hírek

2020. szeptember 30.

Örömteli eseménnyel büszkélkedhet az SZTE Gazdaságtudományi Kara.

2020. szeptember 28.

Könyvbemutatót tartottak szeptember 23-án az SZTE Gazdaságtudományi Karon, melynek szervezésében a SZAB Gazdasági Bizottsága is közreműködött, és az SZTE Konfuciusz Intézet támogatta. A „Japán, kínai és koreai üzleti kultúra” című könyvet a négy szerző személyesen ismertette a nagyközönséggel. A moderátor szerepét Dr. Garamhegyi Ábel, a GTK oktatója töltötte be.

2020. szeptember 18.

Karunk egyik oktatója, Dr. Pelle Anita hazánkat képviselő tag a COST (European Cooperation In Science & Technology) nemzetközi szervezet egyik akciójában. Szeptembertől egy, a pénzügyi szektorral foglalkozó akció tudománykommunikációs vezetőjeként is tevékenykedik.

2020. szeptember 18.

A közjó apostolai címmel jelent meg Prof. Dr. Botos Katalin legfrissebb könyve a Kairosz Kiadó gondozásában. Bemutatója a 91. Ünnepi Könyvhét keretében zajlott, amelyhez egyetemünk az „SZTE utcára viszi a tudományt” mottó jegyében csatlakozott.

2020. szeptember 17.

Az ExxonMobil innovációs pályázatot hirdet a felsőoktatásban tanulók és egyetemekkel közös kutatási és fejlesztési projektekben közreműködő szakemberek, munkacsoportok számára a felelős energiafelhasználás és a hagyományos és a megújuló energiaforrások innovatív összehangolásának témájában.

2020. szeptember 17.

Az SZTE GTK és a SZAB Gazdasági Bizottsága örömmel értesít mindenkit, hogy az SZTE GTK-n bemutatjuk a "Japán, kínai és koreai üzleti kultúra" című könyvet, melyet Mohr Richárd, Osváth Gábor, Sato Norikó és Székács Anna írt. A távol-keleti menedzsment interkulturális és gyakorlati nézőpontjairól Garamhegyi Ábel kollégánk beszélget a szerzőkkel.

2020. szeptember 16.

A Gazdaságtudományi Karon 2012 óta töretlenül működik a tehetséggondozás céljából alapított ösztöndíjrendszer. Mára már, a Kar mellett több mint 30 partner – köztük volt hallgatók is - segíti ösztöndíj formájában a leendő közgazdászok tanulmányait.

2020. szeptember 10.

Közösségépítés és segítségnyújtás céljából indította el augusztusban mentorprogramját a GTK, melynek keretében felsőbb éves magyar és külföldi hallgatók egyengetik az elsőéves nemzetközi képzésben résztvevők útját.

2020. szeptember 07.

A 2020/21-es tanévben az őszi szemeszter a járványügyi helyzet következtében rendhagyó módon (hibrid oktatási formában) indul. Kérjük, hogy figyelmesen olvassátok el a szabályokat és tartsátok be ezeket saját magatok, a családotok és a kar összes hallgatójának és munkatársának érdekében!

2020. augusztus 25.

MNB Tanulmányi Verseny

2020. augusztus 03.

A Gazdaságtudományi Kar számára kiemelt fontosságú a gyakorlatorientált képzések biztosítása. Számos vállalati partnerünkkel működünk együtt az oktatás során, melynek eredményeként szeptembertől marketing mesterszakunkon is elindul a kooperatív képzés.

2020. július 23.

Az SZTE GTK július 2-án rendezte volna meg a hagyománynak tekinthető diplomaosztó ünnepségét a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A járványhelyzet azonban gátat szabott a rendezvénynek és a végzett közgazdászok méltó módon történő elbúcsúztatásának egyaránt.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Az SZTE GTK július 2-án rendezte volna meg a hagyománynak tekinthető diplomaosztó ünnepségét a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A járványhelyzet azonban gátat szabott a rendezvénynek és a végzett közgazdászok méltó módon történő elbúcsúztatásának egyaránt.

Események

Rendezvénynaptár *