Kiemelt hírek

2021. november 25.

Nagy öröm számunkra, hogy karunk két oktatója, Prof. Dr. Lengyel Imre és Dr. Révész Balázs kitüntetésben részesültek az idei OTDT ünnepségén.

2021. november 24.

A Miskolci Egyetem, Marketing és Turizmus Intézete 7. alkalommal rendezi meg a Városmarketing Versenyt, mely egy csapatverseny a határon inneni és túli magyar egyetemisták számára.

2021. november 16.

Érdekelnek a családi vállalkozások, az őket érintő kihívások és a kihívásokra adható lehetséges válaszok? Az Ulysses projekt megismerteti a családi cégek sajátos vállalkozói helyzeteit, esettanulmányok elkészítésére ad lehetőséget az összetett problémák alapján, melyeket az egyetemi hallgatók elé tár a lehetséges megoldásokért!

2021. november 10.

„Falusi turizmus” tárgy keretében november 5-én a hallgatók két objektumot tekinthettek meg Dr. Glózik Klára, a kurzus oktatójának kíséretében.

2021. november 04.

Indonézia gazdag kultúrájával, történelmével, nyelvével, természeti sajátosságaival és különleges ételeivel ismerkedtek a Szegedi Tudományegyetem hallgatói – 2021. október 29-én az indonéz fiatalok fogadalmi napjának adott otthont Karunk.

2021. október 25.

Az SZTE Gazdaságtudományi Kar az őszi félévben több középiskolába látogat el, hogy tájékoztassa a továbbtanulási lehetőségekről a felvételizőket.

2021. október 18.

Karunkon kiemelt hangsúlyt fordítunk a gyakorlatorientált oktatásra, éppen ezért számos kurzusunkon biztosítunk lehetőséget a hallgatóknak, hogy egy vállalat működésébe betekintést nyerjenek.

2021. október 04.

A Közgazdaságtani és Gazdaságfejlesztési Intézetünk oktatója, Dr. Vida György részt vett a Modern Geográfia című folyóirat 15. évfordulójára szervezett jubileumi konferencián.

2021. szeptember 30.

2021. szeptember 29-én, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Aulájában ünnepélyes keretek között adta át Méri Tamás, az Access4You társalapítója és üzletfejlesztési igazgatója a szervezet akadálymentességről szóló tanúsítványát a Kar dékánjának, Dr. Kovács Péternek.

2021. szeptember 28.
Örömteli eseménnyel büszkélkedhet karunk, hiszen szeptemberben két oktatónk is professzori kinevezéssel gazdagodott, így egyetemi tanárként folytatják tevékenységüket.
2021. szeptember 27.

Szeptember 24-én ismét csatlakozott Karunk a Kutatók Éjszakája országos rendezvénysorozathoz, amelyet idén már személyes jelenlét mellett tarthattunk meg.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Hetesi Erzsébet

Egy Tolna megyei pici faluban, Majoson születtem, de Baranyában, Mágocson nőttem fel, ott jártam általános iskolába, majd miután megnyertem egy megyei matematika versenyt, középiskolás koromban Pécsre kerültem matematika-fizika tagozatra.

Események

Rendezvénynaptár *