GTK 2020. Október

2020. november 25.

A Gazdaságtudományi Kar idén rendhagyó módon, de ismét „kitárja kapuit” a gazdaságtudományi kutatások iránt érdeklődők számára 2020. november 27-én a Kutatók Éjszakája keretében.

2020. november 17.

Az aktuális tudnivalókat az alábbiakban összefoglaltuk. Kérjük figyelmes átolvasását!

2020. október 29.

Csatlakozz online mesterképzés tájékoztatónkhoz 2020. november 4-én, 17:00-tól itt és jelentkezz a februárban induló mesterképzéseink egyikére! Több kérdés is felmerült benned, esetleg bizonytalan vagy, hogy mely terület lenne számodra a legmegfelelőbb? Akkor hallgasd meg a képzésfelelősöket!

2020. október 27.
A szerződés célja hogy az ExxonMobil és a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara között szorosabbra fűzze a kapcsolatot, az egyetemi és vállalati együttműködés kialakítása érdekében. A dokumentum aláírásával az ExxonMobil és a GTK szeretne lehetőséget teremteni a diákok számára annak érdekében, hogy a tudatos karrierkép kialakítása egy modern, multikulturális környezetben valósuljon meg.

2020. október 26.

Csatlakozz online mesterképzés tájékoztatónkhoz 2020. november 4-én, 17:00-tól és jelentkezz a februárban induló mesterképzéseink egyikére!

2020. október 20.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara az EFOP-3.6.2-16-2017 azonosító számú, Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai: társadalmi, technológiai, innovációs hálózatok a foglalkoztatásban és a digitális gazdaságban című projekt keretein belül hozzá kíván járulni az SZTE GTK-ra felvételt nyert, alap- és mesterképzésben résztvevő hallgatók tanulmányainak és kutatásainak támogatásához.

2020. október 06.

A Szegedi Tudományegyetem az Egyetemi Innovációs Ökoszisztéma projekt keretében pályázatot hirdet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Mesterképzések az SZTE GTK-n

Jelentkezz február 15-ig a szeptemberben induló MESTERKÉPZÉSEINK egyikére és szerezz piacképes képesítést nálunk!

Események

Rendezvénynaptár *