Járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések

Járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések és egyéb tudnivalók

Az aktuális tudnivalókat az alábbiakban összefoglaltuk. Kérjük figyelmes átolvasását!

1. Online oktatás lesz a továbbiakban az SZTE-n és a Karon is.
2. Miniszteri engedéllyel lehetséges, hogy bizonyos tantárgyakból személyes vizsga kerül lebonyolításra.
A GTK esetében 3 kurzus ilyen: Számvitel alapjai, Általános statisztika I., Vállalati pénzügyek II.

3. Amennyiben valaki a személyesen megtartott vizsgán nem tud megjelenni, akkor egyéni vizsgarendet kérvényezhet, így online formátumban lesz a vizsga megtartva. Azonban ezek a karanténnal és újabb szigorítások következtében változhatnak.
4. Az egyetemi épületekben belépéskor lázmérő és kézfertőtlenítő használat kötelező, és a vizsga előtt kötelező kérdőívet is kitölteni.

5. A decemberi záróvizsgák online formában lesznek megtartva. Kötelező lesz a webkamera használata. A kivitelezéssel kapcsolatban felmérést fogunk készíteni, hogy megtaláljuk a legalkalmasabb módot. Bárkinek bármilyen technikai problémája van, előre jelezze, és indokolt esetben lesz lehetőség személyesen is vizsgázni.

6. Azoknak a hallgatóknak, akik karanténban vannak, vagy esetleg COVID-19 fertőzöttek, a Modulo rendszerében ezt jelezniük kell!
7. A tanulmányi osztályon történő ügyintézések online formában zajlanak a jövőben.
8. A könyvtárral, kölcsönzéssel, határidőkkel kapcsolatos információkat a weboldalon és különböző online platformokon kell figyelni.
9. Bármilyen kérdés merülne fel kurzusteljesítéssel kapcsolatban, az oktatóknál lehet a válasz iránt érdeklődni, kérdezzenek bátran!
10. Bármiféle visszajelzéseiket is bátran jelezhetik, akár a HÖK-ön keresztül is!


A jövőről: A vizsgaidőszak ilyen körülmények között fog lezajlani, de van esély arra, hogy a következő szemesztert is ilyen formában kezdjük meg, a járványhelyzettől függően.
SZTE névváltoztatás: A szenátus napirendi pontjairól lekerült, és a hallgatók véleményét felmérték. “Szentgyörgyi…“ jelzőként fog megjelenni az egyetem nevében, a Szegedi Tudományegyetem név az marad!


Sok sikert kívánunk a szorgalmi időszak hátralevő részéhez és a vizsgaidőszakhoz! Vigyázzanak magukra, egymásra és tartsák be a szabályokat, hogy minél hamarabb újra találkozhassunk!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Balogh Petya

Ebben a félévben ismét ellátogat hozzánk egy cápa, akit 3 szó jellemez leginkább: startupper, angyalbefektető, mentor. Ő pedig nem más, mint Balogh Petya!