Együttműködési megállapodás

Együttműködési megállapodást írt alá az ExxonMobil és a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara

A szerződés célja hogy az ExxonMobil és a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara között szorosabbra fűzze a kapcsolatot, az egyetemi és vállalati együttműködés kialakítása érdekében. A dokumentum aláírásával az ExxonMobil és a GTK szeretne lehetőséget teremteni a diákok számára annak érdekében, hogy a tudatos karrierkép kialakítása egy modern, multikulturális környezetben valósuljon meg.

Az ExxonMobil Üzletsegítő Központ különböző módon támogatná a Kar azon céltudatos és motivált hallgatóit, akik a tanulmányaik alatt és majd a jövőben is keresik a kihívásokat, valamint a folytonos fejlődés mellett olyan környezetben szeretnének dolgozni, melyet az ExxonMobil nemzetközi környezete nyújt számukra. A megállapodás további célja egy hosszú tavú együttműködés kialakítása, amely lehetőséget nyújt a diákoknak különböző szakmai tapasztalatok megszerzésére a cég nyitott gyakorlati helyein, főleg könyvelési, kontrolling es egyéb gazdasági területen.


Az együttműködési keretmegállapodást, a cég budapesti székházában az SZTE GTK részéről Dr. Kovács Péter, a Kar dékánja, míg az ExxonMobil Üzletsegítő Központ részéről Jeroen Strating és Ryan M. Kaufman ügyvezetők írták alá.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Balogh Petya

Ebben a félévben ismét ellátogat hozzánk egy cápa, akit 3 szó jellemez leginkább: startupper, angyalbefektető, mentor. Ő pedig nem más, mint Balogh Petya!