Bezár

SZTE GTK Hírarchívum

Diplomaosztó Ünnepség

Információk a diplomaosztó ünnepségről

Információk a diplomaosztó ünnepségről

2022. január 06.
1 perc

Sok szeretettel meghívjuk a végzett hallgatókat és hozzátartozóikat az SZTE Gazdaságtudományi Kar januárban rendezett Diplomaosztó Ünnepségére.

A Diplomaosztó Ünnepségre 2022. január 21-én (pénteken) az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében (Szeged, Ady tér 10.) kerül sor.


A végzett hallgatók oklevélátadó ünnepsége 11:00 órakor kezdődik. Az ünnepség előtt tájékoztatót és próbát tartunk, melyen a részvétel kötelező. Ezért minden jelölt pontos megjelenésére feltétlenül számítunk, legkésőbb 9:30-kor. A vendégek 10:45-től foglalhatják el a helyüket.


A rendezvényen való részvétel feltétele az érvényes védettségi igazolvány felmutatása, valamint az eseményen a maszk viselése mindvégig kötelező!


Fényképezés és videózás csak a nézőtérről engedélyezett, a vendégek a színpadra nem mehetnek fel. A diplomaosztón hivatásos fotós fog felvételeket készíteni. A képeket az SZTE Alma Mater honlapján (https://uniszegedalumni.com) lehet majd elérni. Nincs más teendő, mint regisztrálni a honlapra, majd belépés után jelentkezni a „GTK Diplomaosztó 2022. január” elnevezésű zárt csoportba, ahol elérhetőek lesznek az ünnepségen készült fotók.


Szívből gratulálunk a végzett hallgatóknak!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek