International Week 2022

14. International Week az SZTE Gazdaságtudományi Karon

Az International Week (Nemzetközi Hét) már hagyománynak tekinthető az SZTE Gazdaságtudományi Kar életében, idén 14. alkalommal rendeztük meg az eseményt Szegeden.

Két évi online jelenét után újra egymásra mosolyoghattunk és kezet foghattunk egymással személyes kapcsolatokat is építve a szakmai tapasztalatcserén túl. 36 kollégát üdvözölhettünk, akik 10 különböző országból érkeztek, Grúziától, Lengyelországon át Portugáliáig. Örömmel ismerkedtek meg a várossal és az egyetemmel, a magyar kultúrával és gasztronómiával. Lelkesen osztották meg tapasztalataikat oktatás módszertani és esélyegyenlőségi kérdésekben is a work-shopok keretében.

A hét során az International Week kurzusra regisztrált 90 GTK-s, valamint 3 portói és 4 szabadkai vendéghallgató 4 mini-kurzust teljesített a színes kínálatból, többek között az ambient média, az élménymarketing, a nemek közötti bérszakadék vagy éppen a globális értékláncok témakörében. A szervezésben magyar és nemzetközi hallgatóink segédkeztek, akik a vendéghallgatók szórakoztatásáról is gondoskodtak. A program új együttműködések születésének és jövőbe mutató kezdeményezéseknek is keretet nyújtott.

work shop_IW course_IW

gala dinner_IW course 2_IW

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Érettségi After 2022

Szívesen kieresztenéd a gőzt mielőtt megtudod, hogy felvettek az Egyetemre? Van egy jó hírünk a számodra: Érettségi after partyt szervez a Szegedi Tudományegyetem!

Események

Rendezvénynaptár *